Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!van egy 89' évjáratú fekete-piros 1.1-esem,bal alsó idomot keresek hozzá!
Az alábbi szín kombinációban!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnékl kérni karburátor beállításban!
Minden beállítási (esetleg gyári) érték érdekel de leginkább a levegőcsavaré!
Mert idióták elálígattak mindent és már csak ez az egy hiányosság van a motoron a teljes felujjításbol .
Előre is minden segítséget köszönök.
halihó!
Nem tudom az ezeregyes lámpálya milyen, de a 400asomon repedt a foncsor, két helyen is, nem tudom mitől, de ugy láttam mikor ki volt véve, hogy 4 darab fémcsat fogja össze a lámpát a foncsorral, levettem őket, de nem jött szét, gondolom ragasztva is van, hogy ne ázzon be... lehet valahol beszerezni, vagy keressek bontóban koplett lámpát? bár gondolkodom egy rs 250-es idomzaton, lámpával...
A tolattyúim jól megették a foglalat műanyagját az évek alatt, kicsit lesorjáztam, már csak a levegőáramlás végett is.
Yamaha v-max tűket kidobtam, visszatettem a gyáriakat, legnagyobb kiemeléssel + alátéttel. A stage tűkre rá sem merek gondolni
Átmosva, kitakarítva, tömítések kicserélve, fúvókák, kehelycső dörzsárazva....
minimálisan tányéros a 12es tárcsája, de az a 320as is 12-esé csak 2005 elötti évjárat, tehát egy az egyben fel lehetrakni, a távtartók miatt igaz hogy ki kell venni a kereket is de ez már az én gondom, hosszabb csavar oszt mehet fel a nyereg. a fékhatás brutálisan változik, de ezt te is pontosan tudod.
De a tárcsa ugyanabban a síkban fut? Nem vágom a zx-12 r tárcsát, hogy most sík vagy domború. Ha ez passz ,akkor a többivel semmi gond. Meg ugye kell 4 hosszabb csavar
Még pihen ,én tul nyaloka vagyok hogy ilyen idöbe motorozzak,
Bár már rohadtul kiváncsi vagyok milyen lett az uj kormánnyal ...
Majd akkor kiderül hogy jo ez a tükör vagy sem
üdv a moci zx12r 2006-os évjárat, gyárilag 300as tárcsákkal radiális féknyereggel, mivel a 320as tárcsát raknám fel amit fel kéne szabályozni 1 cm-es távtartóra lenne szükségem. méreteket majd személyesen, (lehet tudok kölcsön mintát szerezni), ha belefér a budzsébe akkor lehet hogy fel is kéne csipkézni a tárcsákat, meglátjuk a számodat elmentettem jövö héten jelentkezem. üdv
Segítséget szeretnék kérni!van egy 89' évjáratú fekete-piros 1.1-esem,bal alsó idomot keresek hozzá!
Az alábbi szín kombinációban!
Előre is köszönöm!
86-88 Főfúvóka 130 levegőcsavar : 2 teljes fordulat
89-90 Főfúvóka 122.5 levegőcsavar : 2 teljes fordulat
91 Főfúvóka 125 levegőcsavar : 2 teljes fordulat
Legyen egy kis titok. Szűkítő kibasz, k&n szűrű 150-es fúvóka v. 160 levcsav. pedig 2,5 ford és no.1 ;)
Egy kis segítséget szeretnékl kérni karburátor beállításban!
Minden beállítási (esetleg gyári) érték érdekel de leginkább a levegőcsavaré!
Mert idióták elálígattak mindent és már csak ez az egy hiányosság van a motoron a teljes felujjításbol .
Előre is minden segítséget köszönök.
(Egy kép félkészen a gépröl.)
Bontóba próbálkozz! A ragasztó pedig hő hatására old! Csak csinyán, mert ott ugye műanyag-műanyag hátán.
Nem tudom az ezeregyes lámpálya milyen, de a 400asomon repedt a foncsor, két helyen is, nem tudom mitől, de ugy láttam mikor ki volt véve, hogy 4 darab fémcsat fogja össze a lámpát a foncsorral, levettem őket, de nem jött szét, gondolom ragasztva is van, hogy ne ázzon be... lehet valahol beszerezni, vagy keressek bontóban koplett lámpát? bár gondolkodom egy rs 250-es idomzaton, lámpával...
http://www.scoot.bg/arhiv_na_o...(GSXR1100%20GV73
A%201991-1992).pdf
http://www.scoot.bg/arhiv_na_o...(GSXR1100%20
GV73A%201991-1992).pdf
A tolattyúim jól megették a foglalat műanyagját az évek alatt, kicsit lesorjáztam, már csak a levegőáramlás végett is.
Yamaha v-max tűket kidobtam, visszatettem a gyáriakat, legnagyobb kiemeléssel + alátéttel. A stage tűkre rá sem merek gondolni
Átmosva, kitakarítva, tömítések kicserélve, fúvókák, kehelycső dörzsárazva....
Van különbség
De a tárcsa ugyanabban a síkban fut? Nem vágom a zx-12 r tárcsát, hogy most sík vagy domború. Ha ez passz ,akkor a többivel semmi gond. Meg ugye kell 4 hosszabb csavar
Bár már rohadtul kiváncsi vagyok milyen lett az uj kormánnyal ...
Majd akkor kiderül hogy jo ez a tükör vagy sem