Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képeket tennél fel ide vagy küldenél az Luxvor@freemail.hu ra és hogy helyileg hol vagy.
1990-es
Milyen évjárat?
Eladó eredeti gyári festésű komplett idomgarnitúra üléssel első, hátsó lámpával és konzollal 35eFt, bontott blokk hiányosan 30eFt, gyári dobok 25eFt a kettő. Érd. 06 30 360 4406
Hello!
Eladó egy ÚJ GSX-R carbon-mintás tankpad.(Bontatlan) Ajándék volt csak mivel 2 lett belőle az egyik fölöslegessé vált. Ezért adom el. Nem tudom mennyit érhet, én egy 5000Ft körüli összegre gondoltam.
Szia!A komplett spoiler garnitúra és az ülések mibe kerülnének?
Nagyon komoly dologba vágtam a fejszém

Volt párom, 20 éves pocket bike-jának felújításába
Pár jó kép... Tiszteletem az 1100-nak!
Hiába zörögnek a halottak,
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
Kész.
Megjött az utolsó képkocka. A tükör tartó konzol a szinterből.
Kettő hozzászólással feljebb ott a telefonszámom.
Szia!

Érdekelne egy-két dolog a gépről adj már meg egy elérhetőséget amin fel tudnánk venni a kapcsolatot. (ha lehet inkább telefonszámot)
köszi!
Készen vala.
Sajnos így nem adja vissza, de majd ha össze van dobva ,nappali fénynél.
A széria fekete ehhez képest barnásszürke :D
Szevasztok srácok.
KERESEK A MOCIMHOZ RÉGI GSX-R HÁTSÓLÁMPÁT!

http://www.sportmotor.hu/motor...
I
lyet ami a képen látható!
gyári ujak. azt nem tudom hogy 1100 v.750.évjáratot se tudok.itt biztos tudjátok.ha v.érdekel:06306285040
űdv lehet valakit érdekelnének ezek a dolgok:képek:
az igen szép.. Nekem anno a 4 db, M6os csavar volt kitekerve már félig, ami azt a felső láncvezetőt fogja... Áldottam az istent hogy levettem a szelepfedelet hézagállítás miatt... bele sem gondolok ha akár egy is benézett volna azon csavarok közül, középre a lánc mellé..
Van még egy bontott blokk darabokban, egy műszerfal, (lehet hogy eszembe jut még valami). Ha valakit érdekel inkább hívjon (talán egyszerűbb) 06 30 360 4406
A burkolat mi pénz lenne?
Van pár alkatrészem a képen látható 90-es Gsxr 1100-ről. Idom garnitúra, kipufogó, lámpák, ülések, kormánycsutkák, Pazzaz 28-as kormány+tartó, kipufogó konzolok lábtartókkal, farokidom. Ha valakit érdekel írjon!
Wááááá "a" nélkül!

Bocs Jani!
Reggel lehúztam a Jani 1100-el a Hf-et. Volt némi meglepetés.
Nem sokon múlt, hogy nem lett egy dugó szelep mixxer a blokkomból.
Szerdán ,ha minden igaz kész, így csütörtökön viheted ;)

Nem köszi, most gazdasági krahh van. Számlákat kéne befizetnem :S
Hali
Fasza ,akkor lassan teljesen kész van.
Az olaj kell akkor?
6L Valvoline DuraBlend 4T Magas teljesítményű, félszintetikus motorolaj 10W40 (1750/L)