Hello!
Eladó egy ÚJ GSX-R carbon-mintás tankpad.(Bontatlan) Ajándék volt csak mivel 2 lett belőle az egyik fölöslegessé vált. Ezért adom el. Nem tudom mennyit érhet, én egy 5000Ft körüli összegre gondoltam.
Hiába zörögnek a halottak,
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
az igen szép.. Nekem anno a 4 db, M6os csavar volt kitekerve már félig, ami azt a felső láncvezetőt fogja... Áldottam az istent hogy levettem a szelepfedelet hézagállítás miatt... bele sem gondolok ha akár egy is benézett volna azon csavarok közül, középre a lánc mellé..
Van még egy bontott blokk darabokban, egy műszerfal, (lehet hogy eszembe jut még valami). Ha valakit érdekel inkább hívjon (talán egyszerűbb) 06 30 360 4406
Eladó egy ÚJ GSX-R carbon-mintás tankpad.(Bontatlan) Ajándék volt csak mivel 2 lett belőle az egyik fölöslegessé vált. Ezért adom el. Nem tudom mennyit érhet, én egy 5000Ft körüli összegre gondoltam.
Volt párom, 20 éves pocket bike-jának felújításába
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
Érdekelne egy-két dolog a gépről adj már meg egy elérhetőséget amin fel tudnánk venni a kapcsolatot. (ha lehet inkább telefonszámot)
köszi!
Sajnos így nem adja vissza, de majd ha össze van dobva ,nappali fénynél.
A széria fekete ehhez képest barnásszürke :D
KERESEK A MOCIMHOZ RÉGI GSX-R HÁTSÓLÁMPÁT!
http://www.sportmotor.hu/motor...
I
lyet ami a képen látható!
Bocs Jani!
Nem sokon múlt, hogy nem lett egy dugó szelep mixxer a blokkomból.
Nem köszi, most gazdasági krahh van. Számlákat kéne befizetnem :S
Fasza ,akkor lassan teljesen kész van.
Az olaj kell akkor?
6L Valvoline DuraBlend 4T Magas teljesítményű, félszintetikus motorolaj 10W40 (1750/L)