Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már ti se tudtok örülni egymásnak?Eltanultátok a politikusoktól egymás baszogatását?Azt hittem itt jó arcokat találtam, de látom csak eddig tartott. Amúgy nagyon baba a gép vagy nagyon gép a baba
a "kimaradt"
Akkor a héten majd lehet megszánlak és segítek összerakni rotakapádat! Meg viszek neked DATA cd-t mert olyan kurva rendes vagyok!
Még adj leereszkedő jó tanácsokat is "mester"!
Most akkor megsajnálok mindenkit és rendes leszek!
Jani a genyó!

Na elég legyen!
Akkor most fasza gyerek vagy! Sok sikert a bringához!
egyébként a vár építésen én már túl vagyok , neked csak a porlasztót kellett volna belőnöd!
ja. de nekem ez is megfelel mert csak erre fussa! Azért k össz!
Legalább nem kell még egy kókler GSX-R -t rendbe hozni "szarból várat"!
Erre mondtam gyertyakép. Így is kaphat túl sokat ,vagy keveset
Legalább nem kell vinned Janihoz
Valószínűleg a porlasztó és a légszűrő közti gumi szórakozott! Ki kell cserélni! a ku.va annyát!
úgy néz ki, hogy kezd összeállni a bandit karbisor az 1127-essel.
Azóta sem volt időm összerakni a motor hátulját. Szóval nem tudom.
Pedig a héten már volt pár igazi motoros óra kora délutánonként. Ha lesz alkalmam fordulni vele egy kört mindenképpen beszámolok az eredményről.
Kösz ;)

Sajnos a hf felrakásával még várnom kell, mert a két olajvisszafolyó cső még horganyzónál van pár szirszarral .

Féked jó?
Látom alakul a blokkod. Hajrá!
A végeredmény biztosan brutál lesz.
Köszi srácok ;)

Jó, ha van ki értékeli.

Örülök, mert a blokkom soha nem volt még kiszedve a vázból és nem is volt szétszedve soha ;) Nézegetve a jeleket.
A karterban alig volt valami. Semmi fém reszelék vagy ilyesmi, csak paszta darabkák, de az is az előző tulaj műve lehet, pl. mikor kuplungozták, azt had szóljon neki a pasztát. Én inkább szarakodom a tömítéssel ;)
Te aztán nem szarral gurigázol ! Gyönyörű lesz a gép!

baba lesz a gép!
A vágy vonala.... XD

Tessék, amit hiányoltál.
S ,csak neked! Itt van szétszedve a hátsó teleszkóp csillapító tartája ;) Hogy mi volt benne, azt hagyjuk. De tömören röviden ...sár
20/355-95-85
Tudnál adni egy telefonszámot vagy egy e-mal címet amin eltudnálak érni?
OK. akkor térjünk vissza rá később!
Hozd el és jutányos áron beállítom neked!
De ilyen hidegbe értelmetlen karbit állítani a nyári nagy melegbe büffenni fog :))
Persze ;)