Már ti se tudtok örülni egymásnak?Eltanultátok a politikusoktól egymás baszogatását?Azt hittem itt jó arcokat találtam, de látom csak eddig tartott. Amúgy nagyon baba a gép vagy nagyon gép a baba
Azóta sem volt időm összerakni a motor hátulját. Szóval nem tudom.
Pedig a héten már volt pár igazi motoros óra kora délutánonként. Ha lesz alkalmam fordulni vele egy kört mindenképpen beszámolok az eredményről.
Örülök, mert a blokkom soha nem volt még kiszedve a vázból és nem is volt szétszedve soha ;) Nézegetve a jeleket.
A karterban alig volt valami. Semmi fém reszelék vagy ilyesmi, csak paszta darabkák, de az is az előző tulaj műve lehet, pl. mikor kuplungozták, azt had szóljon neki a pasztát. Én inkább szarakodom a tömítéssel ;)
Tessék, amit hiányoltál.
S ,csak neked! Itt van szétszedve a hátsó teleszkóp csillapító tartája ;) Hogy mi volt benne, azt hagyjuk. De tömören röviden ...sár
Na elég legyen!
Legalább nem kell vinned Janihoz
Pedig a héten már volt pár igazi motoros óra kora délutánonként. Ha lesz alkalmam fordulni vele egy kört mindenképpen beszámolok az eredményről.
Sajnos a hf felrakásával még várnom kell, mert a két olajvisszafolyó cső még horganyzónál van pár szirszarral .
Féked jó?
A végeredmény biztosan brutál lesz.
Jó, ha van ki értékeli.
Örülök, mert a blokkom soha nem volt még kiszedve a vázból és nem is volt szétszedve soha ;) Nézegetve a jeleket.
A karterban alig volt valami. Semmi fém reszelék vagy ilyesmi, csak paszta darabkák, de az is az előző tulaj műve lehet, pl. mikor kuplungozták, azt had szóljon neki a pasztát. Én inkább szarakodom a tömítéssel ;)
Tessék, amit hiányoltál.
S ,csak neked! Itt van szétszedve a hátsó teleszkóp csillapító tartája ;) Hogy mi volt benne, azt hagyjuk. De tömören röviden ...sár
De ilyen hidegbe értelmetlen karbit állítani a nyári nagy melegbe büffenni fog :))