Nem tudom masnak is feltunt-e, de kb az utolso egy èv csatolt kepei vannak meg a forumon. A tobbit mar nem lehet megnezni! Pedig itt volt sok erdekes, ertekes dolog...
Taschner mester
Beszeltunk a kis hondarol lehet a szerelo megoldotta a problemat.. ha megsem sikerult ugyis visszuk hozzad.
Egyebkent mielobbi gyogyulast
Segítségeteket kérném.
Van egy gsxr 1100 am a probléma a következő.
Nem kap üzemanyagot ,de nem tudom miért karbvurátor tiszta úszószint rendeben keverékcsavarok gyári értékkel el sem indul fullon ki vannak tekerve . Keveset kap gázra befullad..
Benzincsap ok.
Mi lehet még a gond
Utolagos engedelmeddel ma megadtam egy tatabányai srácnak a telszámodat, egy agyon baszott 750 gixerje van, a teáskanna típusból! Ramaty az egész gép, dadog, oljat is kajálja bőven, bár ő nem vallja be és 3 hengerrel indul minden nap. Szegény párának már a volt tulaj tekergetett valamit a szarján, de szerintem egyre szarabb csak a gép, azt mondta szezon végén meg fog keresni, de ha nem akkor ne haragudj rá, bár neked lenne ismét egy nagy kihívás a komáromi régióban :) Olyan csecse a gép, hogy ledes lámpa meg nejon is van rajta, csak épp a blokk hullik lassan ki belőle! :) De mindenki másra költ mint tudjuk! Tehát egy lila fekete vas, ha jelentkezik nálad, azért csuklani nem szeretnék majd miatta! :)
üdv:Balázs
Köszi.
Van aki a vastagra esküszik, mondván rendesen tömítse le a hézagokat, ne zörögjön vele a fogaskerék, ne egye annyira a motor, stb.
Ugyanakkor meg a folyósabb hamarabb eljut a kenési pontokra, hidegben is előnyösebb, kevésbé dermed.
Jómagam a Motul 5100 10W 40-es olajat használom régóta. A 6000km-es csereintervallum alatt kb. 4000km után kezdi el csipegetni, addig nem igazán kell utána töltögetni. Megjegyzem, hogy a motorozási stílusom inkább túrázó, lehet, hogy sportosabb motorozással más lenne a helyzet.
Segítenétek, hogy a lég olajos 1.1-es masinába melyik olaj típus ajánlott, vált be a a legjobban?
Van aki a `vastagot` ajánlja, azonban használnám hűvösebb időben is a motort, így egy kicsit tanácstalan vagyok mielőtt 5 litert vásárolnék valamelyik termékből.
azóta már nem a haverom