Üdv Urak!Gondolom vannak itt szép számmal Suzukisok! Kellene nekem egy ilyen hátsólámpa ficere.Nem a nagyra,annak a kisöccsére. Az a műanyag ami a prízmát is tartalmazza.
Köszi,én is láttam!A kérdés hogy milyen vastag! Az enyémen az van:min5,5mm!Most 5mm.Ezért pánikolok! Van olyan aki hirdeti hogy 4,7vastag,4,5 a minimum ami bele van ütve!Most akkor hogy is van? Egyenlőre visszateszem,már jól összekoptak a betétekkel!
szia, véletlen nincs valami hátsó lámpád gsxr 600 k1-hez? vagy gyári vagy bármi amivel áttudna menni a forgalomba helyezésen.
bocs hogy igy rád irtam, üdv.: Máté
Sziasztok! Tudtok segíteni bent, hogy honnét tudnék plexit venni vagy vágatni a motorra? Utángyártott kellene, füst színű vagy áttetsző.
Vettem egyet 2 hónapja, de csak most került volna fel. Messziről kerüljétek el a Szatuna Kft-t (http://www.szatuna.hu/). Ránézésre jó volt, de most hogy fel akartam tenni, egy rakás szar, abszolút nem passzol, ráadásul úgy gondolták, hogy majd a csavarhelyeket is én fúrom bele, erről persze nem szóltak előre. De nagylelkűen adtak mellé egy plexi darabot, hogy azon gyakorolhatom a fúrást. Ferdén, szabálytalanul van kivágva, a csavarhelyek sem passzolnának, mehet a szemétbe az egész.
1-2 éve egy cr 250 re hoztak új szép tárcsákat az emlitet iletötöl fel is raktam 3 honap alatt meg ette a ap fékbetét a 100 kg motoron a tárcsát ...............................
nagyon jó meg oldásnak tartom ha nem üt ... föleg hátra puha fék betétet párszáz kilométer alatt fel veszi a tárcsa felületi hiháit és nincs vele nagy gond
Nem kell új, de lézervágott szarral ismeretlen anyagminöséggel, technológiával azért inkább mégse pótolja. Szerintem egy picit elveszíti néha a fonalat...Ha harap az a tárcsak egy régi felhúzott betéttel pont jó még az elsö idökben...
Föleg ha felteszi a tegnap akciósan lött fékmunkahengereket elöre, amit még nem mondtam meg neki...
hát igen igazad van ................ de vannak ügyes esztergályosok
emlékezél pár éve a forumon a fő tengely köszörülés , hogy meg osztot mindenkit .. stb ismerek nem egy motort amibe köszörült fö tengő van .. ráadásul hozzá gyártott csapágyakal .... és megy a motor . és nem törik stb ....
persze az volna az igazi ha mazsi be menne egy botba és venne egy ujat .... de ez Magyarország és sajnos sokaknak csak a foltozás marad ............ gondolom minél hamarabb motorozhatová tené Laci !
egy probát meg ér ! ? ........ én lapátoltam neki össze valamenyire és emlékeim szerint nem is volt oly szar az a hátsó tárcsa
Ha a lánckerékagy gyárilag nincs a kerék színére fújva... Hát elég randa!
bocs hogy igy rád irtam, üdv.: Máté
Vettem egyet 2 hónapja, de csak most került volna fel. Messziről kerüljétek el a Szatuna Kft-t (http://www.szatuna.hu/). Ránézésre jó volt, de most hogy fel akartam tenni, egy rakás szar, abszolút nem passzol, ráadásul úgy gondolták, hogy majd a csavarhelyeket is én fúrom bele, erről persze nem szóltak előre. De nagylelkűen adtak mellé egy plexi darabot, hogy azon gyakorolhatom a fúrást. Ferdén, szabálytalanul van kivágva, a csavarhelyek sem passzolnának, mehet a szemétbe az egész.
nagyon jó meg oldásnak tartom ha nem üt ... föleg hátra puha fék betétet párszáz kilométer alatt fel veszi a tárcsa felületi hiháit és nincs vele nagy gond
Föleg ha felteszi a tegnap akciósan lött fékmunkahengereket elöre, amit még nem mondtam meg neki...
emlékezél pár éve a forumon a fő tengely köszörülés , hogy meg osztot mindenkit .. stb ismerek nem egy motort amibe köszörült fö tengő van .. ráadásul hozzá gyártott csapágyakal .... és megy a motor . és nem törik stb ....
persze az volna az igazi ha mazsi be menne egy botba és venne egy ujat .... de ez Magyarország és sajnos sokaknak csak a foltozás marad ............ gondolom minél hamarabb motorozhatová tené Laci !
egy probát meg ér ! ? ........ én lapátoltam neki össze valamenyire és emlékeim szerint nem is volt oly szar az a hátsó tárcsa