Jó reggelt,sziasztok!Enyém a motor,én árulom.Már korábban volt itt kép róla,a Brezovai MAMI kupán voltam vele.Valóban Almáéktól van,de már 770 volt az ára.Szétszedtem az utolsó csavarig,majd mindent ami kellett rá Bécsben a 2-Radnál vettem meg hozzá eredeti Suzuki alkatrészt.Nagyon egyben van,pöccre indul,szép alapjárata van.Gázt tisztán veszi,nem füstöl,nem eszi az olajat.Tényleg csoda hogy ennyi év után még ilyen szép állapotban megmaradt.
Sanya ! ezt a motor 50 000 forint miatt nem lett az enyim 650 000 kért érte / ALMA / Ákos............. györben a ktm kereskedésbe volt 4 éve én 600 000 adtam volna érte amugy 700 000 volt kirakva svejci és tényleg szép
szoval az a problem ,hogy nincs menet ............. csinálni kell bele .. de hogy még le is van gyalulva ez már gáz igy látatlanba ebböl két uj munkahenger lesz
Szia Tasi!Vágom hogy a két darabot össze kell csavarozni.Nem ezzel van a gond!Azért raktam fel ezeknek a képét mert ahol a telóhoz fogatod ott van olyan ahol 14!-es menet van!És az egyikből még le is van marva!
hát ha két külsö részt akkarsz össze csavarozni nem is lesz
a képeken két külsö rész van mondom 4 db 8-as csavar huzza össze az a rész amina telo fel fogatás van az a külsö allu az égész a 10.
*1.25 menet fogatja fel a telora ez egy gyárilag acél menet betét cserélhetö ha a munka hengerek belsö darabjában nincs menet vagy el szált teni kell bele acél betétet ............ csak azt tudnám miért kellet ezt szét szedni ? ... mi volt a terv ?
ha nem birsz vele laci hozd el meg csinálom ,, amugy db enek a nissin fék nyeregnek kb 10000 ft
Na szeva Ricsi ........ motor szám gl 73-L 0923 gyári 111 kw és a puposból is meg eböl a 92 utólsó szériásokból is dobtak 6 gangósat csak nem tudom hányat ,hova és mikor ,,
hala tasi
én az a fajta paraszt vagyok akit el is vakit az ilyesmi,- ugyhogy én minden től függetlenül rá is rakom a 6-os nyergeket! galfer tárcsákkal, sodrony csövekkel, meg k4-es tetejével jó lesz az!
azt mondtad van hozá új karmantyú stb .................. őssze kell rakni 4 db 8 metrikus imbuz csavaral előte puc a dugókat beteni fékolajal be kenni aztán ott van két db 14-es sürü menetü felfogató csavat ..... ez megy a telo alján lévő nyulvány két furatába ,ez csak egy luk nincs benne menet ....mitt nem értesz ezzen Laci ? ...... amugy mondhat bárki bármit a 6 dugós fék semmivel nem jobb mint a 4 dugós paraszt vakitás az egész
nekem nincs sólymom! az én vasam 24 éves! de amugy igen,- 6-os nyergeket fog kapni! egyébként az aktuális időpont április lesz! akkor lesznek féktárcsáim, deknieim, olajhűtőm eladó ha minden igaz!
Mit jelent a hamarosan?Nem holnapra kell,nem lóverseny ez.Csak hogy hogy kavarjam az ügyeimet.Meg az ár sem mellékes!Menyiért gondolod?Te biztos"fejlesztesz"rajta,a vadászsólyomé 6dugattyús!
Üdv!
A mai nap egzotikuma! Az elkövető nem én vagyok,ez meglepetés nekem is!Ez a"megkezdett felújítás"!Ahány luk,annyi méret! Van olyan menet ami már 14-es!Még szerencse hogy a teleszkóp nem lett átfúrva!Mi a búbánatot lehet ezzel kezdeni?!
gsx-r 1100 86
Ha megfeneklek vmivel majd megkereslek!
egy élmény volt dumcsizni és kösz a hibátlan kiput Jó tudni vagyunk még ... " ilyen motor buzik páran "
serleged , érmeid van rendesen ........ ha kell valami segitség .. bátran hali tasi
a képeken két külsö rész van mondom 4 db 8-as csavar huzza össze az a rész amina telo fel fogatás van az a külsö allu az égész a 10.
*1.25 menet fogatja fel a telora ez egy gyárilag acél menet betét cserélhetö ha a munka hengerek belsö darabjában nincs menet vagy el szált teni kell bele acél betétet ............ csak azt tudnám miért kellet ezt szét szedni ? ... mi volt a terv ?
ha nem birsz vele laci hozd el meg csinálom ,, amugy db enek a nissin fék nyeregnek kb 10000 ft
Nincs benne a féknyeregben a menet a felfogatáshoz! Ezért nem tudja felrakni. Azok valamikor M!0-es finommenetek voltak...kb ilyen volt...
hala tasi
A mai nap egzotikuma! Az elkövető nem én vagyok,ez meglepetés nekem is!Ez a"megkezdett felújítás"!Ahány luk,annyi méret! Van olyan menet ami már 14-es!Még szerencse hogy a teleszkóp nem lett átfúrva!Mi a búbánatot lehet ezzel kezdeni?!