Mind1iket a nagy csatiból vették ki. Bár a kis csatiba is megy egy fekete/barna. De ha az nem lenne benne, nem működne a motor, vagy minden szenzorra hibát írna, ugyanis ezek a szenzor és motorvezérlő földelések.
Otthon van egy K4 1000 kábelkötegem, megnézem rajta hova vannak bekötve(van róla táblázatom is, de nem biztos, h jó).
Wiring diagrammot nézegettem. Hát elvileg a két fekete barna vezeték valahol a kötegbe egyezik... nemtudom miért szedték ki. A szürke az az ábra alapján a csatit köti össze ami megy az ecu ba... érdekes.. de megy a motor. Nemtudom hogy emiadt romolhat e a teljesitmény :/
Nah ezaz... két ugyan olyan xD mostmár honnan fogom megtudni hogy melyiknek kéne lennie annak? Keresek neten valami rajzot... de am mik lehetnek ezek a szálak amit tulajdonképpen a vezérlö egységböl kijön kiszedik a csatibol valamiért mert nemkell oszt megy a motor,?
Megtaláltam Bigoneoszi feltett képeit.
A képen a fekete-barna az a exup szelepé. Láthatod, hogy honnan van kitolva a hüvely a csatijából. Na neked van két ugyan olyan színű vezetéked is amit én látok + egy bonusz ami gáz.
Egyik fekete-barna vezetékl esz az. Ha rendes veled akkor bigoneoszi megmondja melyik helyen van ez a csatiba. Én nem vagyok motor közelben.... A többi szál passz....
Kiszedtem. Nem tesztelt semmit... bevan állva az exup motorja... beindul megy a motor..fogyasztás jo, teljesitmény megvam... nemtudom m iért huztak ki ennyi szálat..
Sziasztok. Segitsetek srácok.... adott gixer 1000 k4 exup benne volt csak disznek mert valaki kikötötte... de hogy... ezeknek a vezetékeknek kell lennie?
Én régen a Full-Gas-ban vettem, de elment velük is a ló és a végén már elkezdtek 35-öt kérni a párért, uh. leszoktam róluk. Mondjuk velük mikor nem szalad el a ló.... Lehelet finom örömöt éreztem, amikor bezárták a budaörsi standot.
Csak ne lenne olyan nehéz szerezni. Pedig kellene 2 hátsó, hogy végre feltehessem a D211-et előre.
Addig marad a pirelli-metzeller vonal. Tetszik benne, hogy jóindulatúan csúszik. De ezt a kőszegi határon láthattad
Én 4 csavaros összekötő csövet keresek elsősorban a k1 k2 gyári acél csövét de ha az nincs akkor mást is meghallgatok! :)
Köszönöm
Otthon van egy K4 1000 kábelkötegem, megnézem rajta hova vannak bekötve(van róla táblázatom is, de nem biztos, h jó).
A képen a fekete-barna az a exup szelepé. Láthatod, hogy honnan van kitolva a hüvely a csatijából. Na neked van két ugyan olyan színű vezetéked is amit én látok + egy bonusz ami gáz.
Két sör után ennyit tudok segíteni.
Addig marad a pirelli-metzeller vonal. Tetszik benne, hogy jóindulatúan csúszik. De ezt a kőszegi határon láthattad