Én is olaszból vettem az enyéimet, omniaracing.net. Érdekes módon a saját ebayes áraiknál is olcsóbb a honlapjuk, a te tárcsáid pl 315 euro párban, plusz szállítás.
Az a csak zolika hasznalati tartomanyaban "gond", bar ha az idoskori reflexeivel kikerulne a csatornafedoket, akkor lehet neki sem lenne az.
Honnan sikerult venni vegul az orokat es mennyibe fajtak?
Ha fizetnének se lenne olyan motorom mint neked.
Amúgy se kopás,se szegecses probléma nincs,úgy áll meg hogy a szemeim a plexi belsején koppannak,jól adagolható minek bolygatni?
Nem, ilyen "gond" nincs. Csak a geometriai méretei nem egyeznek a gyárival. Máshol van a tárcsa középvonal, mert hiányzik róla az a beszúrás a kerékagynál, ami a gyárin rajta van. Emiatt kijjebb fognak többi a tárcsák, ami a variált villa miatt már így is gond. Kezdhetek kerékagyat esztergáltatni...
Megérkeztek a Brembo féktárcsák. Az Oro verziót vettem, azaz a "replacement original" cuccot. Semmi gond nincs vele, azt leszámítva, hogy a méretei nem egyeznek a gyárival.
Ma is eggyel kevesebben lettünk... Toltam egy Dobogókő-Héreg szakaszt, majd vissza. Dobogókő és Pomáz között már teljes útzár voot. A rendőr azt mondta egy kawasakis sráchoz várják a tepsis autót...
Honnan sikerult venni vegul az orokat es mennyibe fajtak?
Meg a Gpussy.
Amúgy se kopás,se szegecses probléma nincs,úgy áll meg hogy a szemeim a plexi belsején koppannak,jól adagolható minek bolygatni?
Bontott féktárcsa? Az nagy okosság. Ilyen alapon a kopott gumit is felfutóztathatnád.
Max vennék egy bontott párt.
Vagy a videóban mutatott?
Már nem vágom mit vett.
Meg egyébként sem az érdekelte, amiről beszélgettünk.
Rasszista vagy?