Van egy eladó PowerCommanderem Gsxr 1000 K3-k4-hez. Sajnos a rajta lévő írt térkép törlődött így csak a gyári map-ekkel használható,bár érdemes elvinni padoztatni /Ago stb/. Ár 45e Ft.
Másfél órát volt nála Mikor visszaértem azzal fogadott, hogy elvittétek a motoromat és megtanították kerózni meg stoppiezni, jah és végsebességet is mértetek, sőt ezt az egészet fel is vetted
Mondtam neki, h ott bukott be a történet, h annyi "kerozin" volt benne, h max a köv. kútig elég legyen
Viszont van egy jó pontja - helyretette a sztenderemet és a motor most nem áll tök merőlegesen az úton
nem, mivel az nem is volt benne soha... :)))) ez valami hülye találta ki aki sose ment 300-zal... amikor szűz volt a mocim akkor is elforgott 6-ban tiltásig.
Megnéztem a citadellát,de a közös gurulás előtt lefaroltam,lehet megúsztam akkor a nagy ellenőrzést.....
Maci! Te irigy vagy,hogy szebb pufogóm van mint neked,csak ezért fikázol ....ha szeretnél te is ilyen szép dobot,találsz az ebay-en,nem haragszom meg ha utánzol,ismét divat a 80-as évek stílusa
Van egy eladó PowerCommanderem Gsxr 1000 K3-k4-hez. Sajnos a rajta lévő írt térkép törlődött így csak a gyári map-ekkel használható,bár érdemes elvinni padoztatni /Ago stb/. Ár 45e Ft.
Mondtam neki, h ott bukott be a történet, h annyi "kerozin" volt benne, h max a köv. kútig elég legyen
Viszont van egy jó pontja - helyretette a sztenderemet és a motor most nem áll tök merőlegesen az úton
de gondotam, h ezzel kihúznám a gyufát....
ha felteszel egy nyitott dobot, és sportszűrőt, akkor szúrólángot kap a dugó és kiolvad.... na mondjuk olyat is hallottam aki tud a vizen járni... :-)
az óra áll csak meg, a motor csak fordulatszám szerint szabályoz... az meg az óra megállása után még kb 1000fordulat/perccel van...
Maci! Te irigy vagy,hogy szebb pufogóm van mint neked,csak ezért fikázol ....ha szeretnél te is ilyen szép dobot,találsz az ebay-en,nem haragszom meg ha utánzol,ismét divat a 80-as évek stílusa