sziasztok !
a két gyári leömlő majdnem ugyan az de nem teljesen egy forma.én is próbáltam a k5-re felrakni egy k4-es akra rendszert de alakítani kellet volna és valószínű hogy beleért volna az idomba.
énúgy tudom (javítsatok ki ha tévedek) hogy k1-k4-ig (pl) ugyanaz k5nél változott (pl)
viszont azt nem tudom hogy k1-k5 600/750-é jó e rá mert az is ugyanaz maradt. esetleg valaki?
Helló mindenki! Van valakinek infója arról, hogy a K4 és K5 gixer 1000 kipuffrendszere között mi a különbség? Csak felfüggesztésbeli, vagy már a leömlők elrendezése is másabb? Várom a hozzáértők válaszát! Előre is köszönöm!
Kettőt odaadom 13ért!
Tel:06305711483
a két gyári leömlő majdnem ugyan az de nem teljesen egy forma.én is próbáltam a k5-re felrakni egy k4-es akra rendszert de alakítani kellet volna és valószínű hogy beleért volna az idomba.
viszont azt nem tudom hogy k1-k5 600/750-é jó e rá mert az is ugyanaz maradt. esetleg valaki?
A K5-től változott a lökettérfogat 988-ról 999-re.
Nekem van K&N szűrőm...
airbrushfehervar@gmail.com
K-N szűrő, meg a kommander ami nagyon kell, az elektronika csak hab a tortán...
A három dolog 45ben . (Powerkomm, Nyitóelektronika, szűrő) Vevő vagyok rá. Székesfehérváron vagyok. Postai utánvéttel megoldható a dolog?