Ez szinte új testvérem, jó ha a 4-5 mm vastagságból 0,1 mm lekopott. 50 km és hozzákopik a féktárcsához teljesen..A fékbetét nem olyan basszus hogy elromlik mert használt...Ráadásul mondom, árulhatnám újként is mert nem is látszik rajta hogy használva volt
Már ne... délben megoldódott a történet, személyesen jöttek érte.
Legközelebb utcai verzióban lesz ilyen, de az már kevésbé csábító: ott a 24 ezer Ft-os 4 db fékbetét kerül majd 17 körüli összegbe.
Van eladó fékbetétem (első szett) EBC HH tesztgyőztes
Utcán is használható. 400 km van benne, ergo szinte vacsi új.
Én 21 ezerért vettem a motorradba, 16 ezret kérnék érte.
K4-től bármelyik gixxerbe jó..
Nincs "kieső" , mindenki úgy használja ahogy tetszik neki. Másrészt közúton is jól tud jönni az 5-10 méter, amivel lerövidül a féktáv egy ilyen betéttel.
Ha kell, küldj egy mélt (adatlap) és megbeszéljük !
Tesztelésre adnám olyan tehetségnek, aki utcai/pálya körülmények között egyaránt használja a motort. Elvileg ez a keverék, ami nem puhul el 2:10es idők alatt sem, de melegíteni sem kell annyit mint a verseny betéteket - utcán is teljes biztonsággal használható.
Fél áron odaadom ( 15.500.- / 2pár ) , cserébe egy fényképet, és rövid véleményezést kérek, mennyire vált be.
(a képen látható forma, de egyel magasabb minőségben.)
Bocsi de a 3 éves ikreimre ma én vigyáztam délután, ha jó az idő Vasárnap találkozzunk a 7-es úton lévő Lukoil benzinkútnál (a Töreki elágazásnál - 112-es km kő)
Majd ha lesz még ilyen jó akciód és addig nem veszek, dobhatnál majd egy mail-t...
Legközelebb utcai verzióban lesz ilyen, de az már kevésbé csábító: ott a 24 ezer Ft-os 4 db fékbetét kerül majd 17 körüli összegbe.
Dobjak mail-t?
Utcán is használható. 400 km van benne, ergo szinte vacsi új.
Én 21 ezerért vettem a motorradba, 16 ezret kérnék érte.
K4-től bármelyik gixxerbe jó..
De a K5-6 betét is lesz jó áron, valahol 16ezer körül, a két tárcsára való készlet.
Ha kell, küldj egy mélt (adatlap) és megbeszéljük !
Pont szükségem lenne első fékbetétre,de én pályán max az autópályán járok
...igy kiestem?
lenne egy pár -azaz két csomag- Brembo Road&Racing keverékű első fékbetét, GSX-R 1000-hez.
Brembo katalógus: 07su19sc
31.000.- / 2 pár a listaára.
Tesztelésre adnám olyan tehetségnek, aki utcai/pálya körülmények között egyaránt használja a motort. Elvileg ez a keverék, ami nem puhul el 2:10es idők alatt sem, de melegíteni sem kell annyit mint a verseny betéteket - utcán is teljes biztonsággal használható.
Fél áron odaadom ( 15.500.- / 2pár ) , cserébe egy fényképet, és rövid véleményezést kérek, mennyire vált be.
(a képen látható forma, de egyel magasabb minőségben.)
Fasza vidi! Kérünk még!
Amúgy pályázott gumi volt,nem szűz az oldala.....
http://sportmotor.hu/motoros_v...