Ezt osztom is. De te a gép előtt ülve megállapítod, hogy ki az alkalmas ember? Mert a nagyrészük nem az. Ergo nem kéne nekik nagymotort ajánlgatni, hogy ne vigyenek magukkal másokat. Mert ha 50-el frontálisra veszel egy autóst meghalsz. Ha 250-el akkor még meghalnak 3-an az autóban is.
szerintem meg azt mutatja, hogy rengeteg ember motorozik akinek nem kellene... mindegy, hogy mivel mennek, egy 50-es robogóval is tudsz 80-nal menni, márpedig ha egy álló autónak csapódsz, akkor a belső szerveid nem fogják bírni a lassulást.. ehhez nem kell 1000ccm...
ezrest simson utan? na te se vagy "rendes", hogy ez felmerül egyaltalan. :) nekem RS 125 volt, es elgondolkodtam h mi legyen, de hala az egnek senki nem az ezresre akart rabeszelni.
mert az a k.rva nagy igazság, h nyomaték ide oda, a 600as is megy mint a diszno. közutra meg még az RS125 is sok, nemhogy a többi.
CyberLink PowerDirector
Nem vagyok otthon a videó szerkesztésben,ez a program szinte mindent magától megcsinál.
Macin kívül szinte mindenkinek tetszik a pufogó
Hát a durrogásról lehetne vitatkozni, mindenesetre a közvetlen oka az hogy elégetlen benzin jut a kipuffba, és én úgy vagyok vele hogy a benzin ott égjen el ahol kell
Az igen barátom... Nem vagy nyerőben. Ez még külföldön is a legolcsóbb helyen 118 Dollcsi. 22e...egy szar thermisztorért...
Brutál. Angoloknál van komplett benzinpumpa kb 18-ba jönne ki...
vigyázz, citán fokozott motorvizsgálat lesz, rendszám, gumi...
mert az a k.rva nagy igazság, h nyomaték ide oda, a 600as is megy mint a diszno. közutra meg még az RS125 is sok, nemhogy a többi.
Sztem jó az a dob. Kb az enyém is ilyen lesz...
Nem vagyok otthon a videó szerkesztésben,ez a program szinte mindent magától megcsinál.
Macin kívül szinte mindenkinek tetszik a pufogó
Jó vidi! Mivel vágtad össze meg zenét alá?
Brutál. Angoloknál van komplett benzinpumpa kb 18-ba jönne ki...