Ha értenél kicsit a dobokhoz nem tennél fel ilyen kérdéseket
Számtalan díjat nyertek már meg a Bódis kipuffok, sok összehasonlító tesztet nyertek meg. Nemzetközileg elismert márka..Amúgy a Tiedbe se ismertem fel semmilyen márka utánzatát, valami félresikerült yoshimura akar lenni?
persze....majd titánt csinál 40ezer volt az egész,gyárival mentem oda,így jöttem el,ennyiért más egy összekötő csövet vesz! az egyedüli kókány megoldás a hegesztés a dob előtt,a többi teljesen jó,de ha majd sok pénzem lessz veszek 130ezerért misimurát,csak ne bántsa a szemetek
Ha ez nekem szólt én nem haragszom,van akinek a kicsi,van akinek a nagy,akár vékony,vagy vastag,ovál vagy triovál,izlés dolga.....nekem pl nagyon is tetszik,ez a lényeg
Eredetileg nem ilyet akartam,ez a B terv volt,az én elképzelésem alapján készült,talán lehetett volna picit rövidebb az összekötő cső /mondjuk lehet úgy nem fért volna el/,és azt a dob előtti vastag heggesztést is jó lett volna kihagyni,de mindezt leszámítva örülök neki,tetszik,nem volt drága,a hangja pedig állat...tudom ajánlani mindenkinek
Számtalan díjat nyertek már meg a Bódis kipuffok, sok összehasonlító tesztet nyertek meg. Nemzetközileg elismert márka..Amúgy a Tiedbe se ismertem fel semmilyen márka utánzatát, valami félresikerült yoshimura akar lenni?