Mi van? Mondtál egy hülyeséget, amire a rendőrös videó alatt rávilágítottam. Te írtál ott nekem, de hogy minek?! Persze tudjuk a kiülés a jó technika és gumiszéléig csak hatalmas kockázatok árán lehet ledönteni közúton.
Az adatlapomon rád? Ott a neved? Te vagy GP Pilot? Te hívtál ki engem versenyezni?
Mint mondottam azért írtam, mert leszólsz valakit, akinek te emberileg a közelébe nem érhetsz.
Nem is a tudasat kritizaltam, mert az biztos nagyobb motor ugyben mint az enyem. De azt tudtam eddig is h sokan kuzdenek szovegertesi problemakkal itt.
Az en hozzaszolasiamat linkeled, nekem irod a sok faszsagot celzottan, meg az adatlapodon is ram celzol. Kicsit beteges mar, lehet h velem is almodsz :) most se en irtam rad te szep feju :)
Na még 1 okos :) Látom olvasni sem nagyon tudsz, nem a különbséget kérdeztem. Attól, hogy szervizünk van még nem vagyok autószerelő (főleg nem motor). Nincs alkatrész boltban sem dolgozok. Mellesleg tudom mi a különbség, de konkrétan sokféle véleményt olvastam, hogy van-e motorba értelme belerakni. Ezért kérdeztem, kaptam is értelmes választ értelmes emberektől, de látom te nem tartozol közéjük :)
Amúgy vicces, h ilyenbe dolgozol, aztán mégsem tudod, h mi a különbség a sima meg az Iridium között...
Biztos tőled is szeretnék alkatrészt venni egy boltban...
Az adatlapomon rád? Ott a neved? Te vagy GP Pilot? Te hívtál ki engem versenyezni?
Mint mondottam azért írtam, mert leszólsz valakit, akinek te emberileg a közelébe nem érhetsz.