Sziasztok! Lenne még egy kérdésem: Undertailt honnan lehet beszerezni (GSX-R 750, K3). Gyorsan rákerestem, de nem sikerült értelmeset találnom... Köszönöm!
Lehet hogy elmegy a CR9EIA akár 40000-et vagy többet is egy K7-K9 GSX-R 1000-ben, amivel 2 személlyel turáztak 120-160-al, de amelyik blokkban folyamatosan pirosak a kipufogó szelepek és végig a kipufogó dob perforált csöve is, mert 12000-13500-as fordulaton megy folyamatosan, ott kicsit aggályaim vannak a 40000 km-el szemben! Mondhat itt bárki bármit, főleg olyan akinek nem igazán van verseny tapasztalata, mert ott jönnek ki a gyenge pontok!
Én 10000 után dobom ki, esélyt sem adok a problémának, láttam mát 25000 km-es Cr9eia-t borzalmasan nézett ki, 04-es zx 10-esben volt, több mint 1 mm volt a hézag!
Latod, pont ezert kerdeztem, mert a motor nem auto. Itt is vannak eltero velemenyek. Nem tudom miert kellett igy reagalnod meg mindig az elso kerdesre. Aztan en vagyok a fasz ha zokon veszem :)
Nem olyan mértékben mint egy paraszt gyertyánál. 30e-nél mértem a gyertyahézagomat, és annyi volt mint az újnál.
Én meg tapasztalatból beszélek. Pl az ex Hondámba 40e km körül lett belerakva, 93e-el adtam el egy barátomnak. Most 138e van benne, és most télen cseréltem neki. És nem azért mert nem gyújtott rendesen...
A szervizkönyv csereperiódus időre gondoltam 4szeresen. A tiédben pl 12e km-enként írja. 50e km-t garantáltan kibír az Iridium. Tapasztalat.
Autókban ugye más a terhelése. Mondjuk egy jobb sportkocsi is csak 7000-ret forog trepnin(amin nem nagyon használják), nálunk motoron az egy teljesen normális fordulatszám tartomány. Akár 1 órán keresztül...
Én nem olvastam rosszakat róluk, csak az itthoni piacon kapható fajtákból láttam pár panaszkodót, akinek beleszakadt.
Én mondjuk nem itt veszem...
Keress meg ha érdekel.
basi2(kukac)citromail.hu
Eddig még nem kellett...
Gép megy kétévente nem tétel.
Én meg tapasztalatból beszélek. Pl az ex Hondámba 40e km körül lett belerakva, 93e-el adtam el egy barátomnak. Most 138e van benne, és most télen cseréltem neki. És nem azért mert nem gyújtott rendesen...
Autókban ugye más a terhelése. Mondjuk egy jobb sportkocsi is csak 7000-ret forog trepnin(amin nem nagyon használják), nálunk motoron az egy teljesen normális fordulatszám tartomány. Akár 1 órán keresztül...
Én nem olvastam rosszakat róluk, csak az itthoni piacon kapható fajtákból láttam pár panaszkodót, akinek beleszakadt.
Én mondjuk nem itt veszem...