Urak segítsen nekem valaki kérem ha már ennyire bemelegedtünk ....
Láncszett csere K3 1000 a téma....
A helyzet nem tudom eldönteni, hány szemes láncot vegyek....
Igen tudom, hogy 110 csapos (55 szemes) a gyári...
Csak én vettem itt a Mitho kollégától egy belső sárvédőt ami nem gyári (kép mellékelve) és mákomra akkor már annyira meg volt nyúlva a lánc ami most rajt van, hogy nem ért bele.....deee most se rakhatom fel a gyári lánc méretet mert akkor totál bele ér... nagyobb méret kell.
Ma meg is néztem , a lengővilla jelzésénél az 5 diknél ha áll (visszafele nézve a végétől) akkor nem ér még bele a kerék.....
A kérdésem az volna, hogy láttam 114 csapos (55 szemes), 118 csapos (57 szemes), és 122 csapos (61 szemes)... láncot a nagyvas.hu-n csak nem tudom melyik meddig érne gyári áttétel....
Valaki tud ebben segíteni nekem , hogy kb. mennyi jelölést megy előre 4 csaponként (2 szem) ként?
Sziasztok!
Eladó Forma Freccia motoros csizmám!
1 évet használtam, az eladás oka az , hogy mikor a Shoxban megvettem fehérből csak 47 -es volt , szerelem volt első látásra és a szívemre hallgattam , megvettem. :)
Hát nem kellett volna, mert csak két zokni felvételével használva nem lötyög benne a lábam!
CSere is érdekel 45-ös csizmára , akinek van és nagyobb kell!
Ha pedig valaki megvenné akkor 40.000Ft eladó.
Az új ára 59.000 Ft http://www.shox.hu/forma-frecc...
Azt anyu tesójától kaptam, de marha jó anyag, úgy hímeztette ......
Nem ez a rávasalós....
Itt Székesfehérváron egy cég foglalkozik hímzéssel.....
Fele annyi áron mint boltba és bármi mintát kitalálhatsz....bármit hímeznek amit akarsz....
Eladásra kínálom a GSX-R 1000 K3 -am egyéb alkatrészeit amiket én már nem használok
-Xenon szett
( Tököm tudja milyen nem értek hozzá, ahogy megvettem a motort ezt kiszedtem belőle és csak sima izzóm van bent)
10.000 Ft - mindennel együtt ahogy a képen látod. Így volt nekem is bent.
- Kék p&p olaj betöltő sapka (agotól rendeltem anno, felváltotta egy arany színű)
3000 Ft
- Levegőszerű 2 km-es Hilfofiltro és egy K&N sportszűrő, sznob gyári fanatizmusom miatt felváltotta őket a gyári, rögtön a gixxi megvétele után.
3000 Ft.- Hilfo
10.000 Ft - K&N
- Kék kormányvég, felváltotta az arany színű
3000 Ft
Láncszett csere K3 1000 a téma....
A helyzet nem tudom eldönteni, hány szemes láncot vegyek....
Igen tudom, hogy 110 csapos (55 szemes) a gyári...
Csak én vettem itt a Mitho kollégától egy belső sárvédőt ami nem gyári (kép mellékelve) és mákomra akkor már annyira meg volt nyúlva a lánc ami most rajt van, hogy nem ért bele.....deee most se rakhatom fel a gyári lánc méretet mert akkor totál bele ér... nagyobb méret kell.
Ma meg is néztem , a lengővilla jelzésénél az 5 diknél ha áll (visszafele nézve a végétől) akkor nem ér még bele a kerék.....
A kérdésem az volna, hogy láttam 114 csapos (55 szemes), 118 csapos (57 szemes), és 122 csapos (61 szemes)... láncot a nagyvas.hu-n csak nem tudom melyik meddig érne gyári áttétel....
Valaki tud ebben segíteni nekem , hogy kb. mennyi jelölést megy előre 4 csaponként (2 szem) ként?
Írd meg kérlek az e-mail címedet!
Üdv!
Eladó Forma Freccia motoros csizmám!
1 évet használtam, az eladás oka az , hogy mikor a Shoxban megvettem fehérből csak 47 -es volt , szerelem volt első látásra és a szívemre hallgattam , megvettem. :)
Hát nem kellett volna, mert csak két zokni felvételével használva nem lötyög benne a lábam!
CSere is érdekel 45-ös csizmára , akinek van és nagyobb kell!
Ha pedig valaki megvenné akkor 40.000Ft eladó.
Az új ára 59.000 Ft
http://www.shox.hu/forma-frecc...
Nem ez a rávasalós....
Itt Székesfehérváron egy cég foglalkozik hímzéssel.....
Fele annyi áron mint boltba és bármi mintát kitalálhatsz....bármit hímeznek amit akarsz....
http://www.hortexvarrogep.hu/
De írtam egy E-mailt is neked már.
Eladásra kínálom a GSX-R 1000 K3 -am egyéb alkatrészeit amiket én már nem használok
-Xenon szett
( Tököm tudja milyen nem értek hozzá, ahogy megvettem a motort ezt kiszedtem belőle és csak sima izzóm van bent)
10.000 Ft - mindennel együtt ahogy a képen látod. Így volt nekem is bent.
- Kék p&p olaj betöltő sapka (agotól rendeltem anno, felváltotta egy arany színű)
3000 Ft
- Levegőszerű 2 km-es Hilfofiltro és egy K&N sportszűrő, sznob gyári fanatizmusom miatt felváltotta őket a gyári, rögtön a gixxi megvétele után.
3000 Ft.- Hilfo
10.000 Ft - K&N
- Kék kormányvég, felváltotta az arany színű
3000 Ft
Ha kell minden akkor lehet alkudni....