Alakul ez! Látom a narancssárga vmiért nagyon alap szín nálad
Gondolkodok, hogy kap majd az enyém is egy R1/6 féknyerget, mi pénzbe kerülnek ezek nagyságrendileg? Vagy szted meg lehet csinálni a féket egy ujjasra anélkül is az enyémen? Most kap fém fékcsövet, aztán sorban új tárcsa plusz betét, RCS19... A nyerget hagynám a legvégére.
Még az is lehet... De nem beletört, hisz akkor nem tudtam volna kicserélni sem... Fentebb tört ahol bármi más is tört volna...
Én nem akartam se rá, se lebeszélni róla, véleményt kért, és én ezt az egy pozitívumot tudtam rá mondani, meg hogy tette a dolgát mint bármely más fékcső
(de ha nagyon érdekli megguglizza)
Nem lett még cserélve fékfolyadék. Most lett felrakva a téli kerék úgyhogy legfeljebb tavasszal kellene csak alufelni, bár ez az asszony ügye lesz. Majd megspórolja valahogy a kötelező árán :D
Gondolkodok, hogy kap majd az enyém is egy R1/6 féknyerget, mi pénzbe kerülnek ezek nagyságrendileg? Vagy szted meg lehet csinálni a féket egy ujjasra anélkül is az enyémen? Most kap fém fékcsövet, aztán sorban új tárcsa plusz betét, RCS19... A nyerget hagynám a legvégére.