Szevasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok K4 600-am van az lenne a kérdés hogy a K4 1000-es kipufogó végdob csatlakozása megegyezhet a 600-éval?
Ha vki tudja jelezze.... kösz
Üdv.
a vámérték alapja a vételár és a szállítási költség. Ennek a 8 %-a a vám. az áfa alapja a vételár, a szállítási költség valamint a kiszabott vám, ennek az összegnek a 25%-a az ÁFA
a vámérték alapja a vételár és a szállítási költség. Ennek a 8 %-a a vám. az áfa alapja a vételár, a szállítási költség valamint a kiszabott vám, ennek az összegnek a 25%-a az ÁFA
Helló múltkor feszegettétek ezt a vámos dolgot az ebayről! Most akkor hogy van ez!? 400 euró körűl van egy utángyártott burkolatszett a motoromra postával együtt_! Kínából jönne! Mennyi még erre plusszban a vám?
Az már a raktárban pihen :-) de hogy mikor lesz belőle motor, azt nem tudom, mint kiderült nem éppen makulátlan állapotban van, nincs egy darab idom se, segédváz törött, nincsenek meg a kormánykapcsolók, most már értem, hogy miért kaptam :-)
más, gyári suzuki, ha valakit érdekel mondok cikkszámot..
Lenne egy kérdésem hozzátok K4 600-am van az lenne a kérdés hogy a K4 1000-es kipufogó végdob csatlakozása megegyezhet a 600-éval?
Ha vki tudja jelezze.... kösz
Üdv.
na és mi lesz a 2dik k6-al?
De már lett...
Amu 99-es 750 SRAD.