És te csináltad már így az orvoslást vagy mondták neked, hogy így meglehet javítani? Mert azért tönkre baszni sem akarom. Mert a szerelő azt mondta, hogy mivel ez egy rugós szegecs ezért nemj lehet javítani.
Hát igen az enyém is előre meg hátra is mozog meg egy kicsit oldalra is.-- Voltam szerelőnél és ő azt mondta, hogy ez nem lehet egy kis ütéssel megjavítani. De lehet, hogy csak azért mondta, hogy vegyek rá másikat. Szóval szerintetek nem életveszélyes ha lötyög? Köszi a válaszokat.
Én mikor új motort veszek mindig elviszem a Kornélhoz és átszegecseltetem a féktárcsát lötyögősre. A lötyögős tárcsa sokkal kevésbé pumpálja vissza a betétet, ezért kevésbé puhítja vissza a féket...
Ha nagyon zavar akkor szedd le a tárcsát, és egy megfelelő méretű csőkulcsot rátéve kalapáccsal orvosolható az eset...
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy mozog a féktárcsa? Mert az enyém a bilincseknél kilazult és elég keményen mozog. Esetleg, hogy miért lehet ez vagy hogyan lehet orvosolni? Köszi
ezt nem tudhatod, lehet hogy befogta, és csöndben nézeget :-)))
egyébként is gyakori eset, hogy a segédváz miatt kopik el a hátsó fékbetét.... nekem is miután kitámasztót szereltem a segédvázra, havonta kellett cserélni a betétet...
egy szaki azt mondta,hogy azért kopott a hátsó fékbetétem,mert sokat kerekeztek vele......te kérdezted,hogy mi köze van a hátsó féknek a kormánycsapágyhoz,és az első telóhoz...semmi! ...de a kerekezésnek biztosan.....tiszta?
Hát ki szinkronizálna?
ja addig is: http://www.youtube.com/watch?v...
Ha nagyon zavar akkor szedd le a tárcsát, és egy megfelelő méretű csőkulcsot rátéve kalapáccsal orvosolható az eset...
de a srác azóta se küldte
mivel a nyereg fix, a tárcsának kell kicsit mozogni....
Lehet még nem látott olyat?
Vagy ha leér a segédváz akkor kell a hátsófék?
egyébként is gyakori eset, hogy a segédváz miatt kopik el a hátsó fékbetét.... nekem is miután kitámasztót szereltem a segédvázra, havonta kellett cserélni a betétet...