Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSX-R 1000
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
bigoneoszi
A régi gépedet ki vette meg? Meg kéne tanulmányoznom rajta a D&D kiput méret ügyileg...
ddt500
Sejtettem.
bigoneoszi
Persze, h 1 irányba visz. Szallagkorlát választja el a másik sávtól...
ddt500
Egy másik beszélgetés felvetett egy kérdést. A 2-3-as képen látható két sáv egyirányba visz vagy éppen a szembesávban vigéckedtek?
bigoneoszi
Szántód-Kőris hegy...
Hétvégén megyünk megint...
spinyo
suzuki gsx-r 600k7 légbeömlők minimális repedéssel,15000/pár suzkuki gsx-r1000 tankvédő és sárvédő 15000 honda vtr 1000 lábtartók 15000/pár UI:suzuki gsx-r 1000 alkatrészeket keresek 0670 379 4942
micky
Erre a szakaszra már rég el szeretnék jutni!
bigoneoszi
Hűpp pár kép...
mitho
még nem kérdeztem utána de majd cserélem a plexit csak jelenleg nincs cash újra.
zzrnorbi
Inkább vegyél bontottan egyet,de ragaszgatni ?!
Maci
és ilyen cigány plexivel jársz? mennyibe kerül bontóban? 3000ft ?
mitho
na 3-at találhatsz (de segítek: motoron)
korábban is mondtam h hosszában kettétört a plexi (balesetben) és megragasztottam.
Maci
hát nem semmi ez a kérdés :-)))) a sisakodon vagy a motoron van elrepedve? :-)))
más, tegnap kitaláltunk egy új extrém sportot, 200 körüli tempónál hátunk mögűl sütött a nap és elkezdtünk árnyékbábozni :-)))
ramon_serrano
Próbáld meg a "Gyorshajtás, yard, megoldások" topicban, vannak hozzáértő tagok: Pohi, Thebear.....
mitho
ragasztott plexiért szól a yard? mert kocsinál a szélvédő ha repedt megszívatnak.. motornál ez hogy van?
PulzyRS
Nem hiszem, csak láttalak már Csabán 1-2 szer motorozni...Pont én is motoroztam akkor...
K1Norb
Voltunk a Hungaroringen 06.25.-én tettem fel képeket nézzétek meg.Ha lesz valamiféle összeröffenés szívesen csinálok bárkiről képeket!
K1Norb
De igen!Ismerlek?
PulzyRS
K1Norb te nem Békéscsabai vagy,?
bigoneoszi
Perszeeee...
Meg kéne tanulni rendesen 1kerekezni, de féltem hozzá ezt a gépet. Inkább valami kicsin akarom, amit lehet zúzni...
K1Norb
Köszi!Általában Én sem direkt csinálom:-)
bigoneoszi
Én még annyira nem húzom neki. Még magázódunk!
Szép a vasad!
K1Norb
a K1 nem kér nagy gyilkolást hogy emelje az elejét!Én inkább azzal vagyok elfoglalva,hogy lent tartsam:-)))))))
bigoneoszi
Azért kakaóm van benne, mert a múltkor 4ből váltottam 5 be 240-nél, és akkor is megemelte az elejét(kicsit rákupplungoltam)...
volt is bekaki...
bigoneoszi
Uraim, nektek sem akar nagyon felállni 1kerékre a moci 2-esben? Megemelei az elejét de nem eléggé. Vagy lehet, csak én parázok és nem merek akkorát odarántani a gáznak?
❮❮
❮
…
72 / 1048
71
70
69
68
67
66
65
64
63
…
❯
❯❯
korábban is mondtam h hosszában kettétört a plexi (balesetben) és megragasztottam.
más, tegnap kitaláltunk egy új extrém sportot, 200 körüli tempónál hátunk mögűl sütött a nap és elkezdtünk árnyékbábozni :-)))