Elolvastam!Tudod lehet, hogy újabban ez a szokás, mint ahogy az is, hogy minek az autóba olajnyomásmérő, még 40 évig is elmegy az a fránya motor ha jól van vele bánva! Németországban láttam olyan Lanz Buldog traktort, ami 1927es gyártású volt ! 2 éve lett kivéve a munkából .
Nem olyan 1szerű. Pl nekem is volt BP-en, banya elöttem ignis-szel, az 1ik lámpán még átmegy a sárgán, a másikon trepni ballábas fék 70-ről... Én meg túl közel voltam hozzá, mert azt hittem, h azon a sárgán is átmegyünk...
tegnap kb fél órát gurultam pesten, intéztem a dolgaimat, közben két motoros volt aki cikázott a kocsisor között aztán mindkető elbambult és majdnem beleállt egy kocsiba hátúlról... nem értem ezt az elbambulósdit, miért nem tudnak az emberek odafigyelni....
hál istennek nem lett komoly (csak kb 50-es tempónál)
bebambultam és megállt előttem a kocsisor mire visszenéztem már késő volt satufék, eleje megcsúszott lefekvés...
tört a plexi hosszában, váltókar, bal tükör, lámpa hátulja ugyanis nekicsúszott a motor az autónak... bukógomba lecsiszolódott meg 1-2 helyen a festék a faridomon.
már csak a lámpára várok h a műanyaghegesztő összetákolja. plexit összelegoztam de vsz nem fogja sokáig húzni úgyhogy azt majd cserélnem kell meg kell egy balos tükör.
a rendőr meg megbüntetett utána a rendszámért...
Az Aprilia-n vannak OZ felnik, a drágáb Ducatikon meg Marchesini-k.
Mitho: remélem neked nem lett komolyabb bajod és bízom benne, hogy a motor is talpraállítható. Ha esetleg felírod, hogy mi sérült a gépen, hátha tudnak segíteni egy páran.
Aha, tegnap este megkaptam. Várom majd a képeket.
Kaptam választ a könyv szerzőjétől,részletek a dúrva bejáratás több lóerő topkban
Hát az volt sajna...
ez a szitu keménynek tűnik...
bebambultam és megállt előttem a kocsisor mire visszenéztem már késő volt satufék, eleje megcsúszott lefekvés...
tört a plexi hosszában, váltókar, bal tükör, lámpa hátulja ugyanis nekicsúszott a motor az autónak... bukógomba lecsiszolódott meg 1-2 helyen a festék a faridomon.
már csak a lámpára várok h a műanyaghegesztő összetákolja. plexit összelegoztam de vsz nem fogja sokáig húzni úgyhogy azt majd cserélnem kell meg kell egy balos tükör.
a rendőr meg megbüntetett utána a rendszámért...
Mitho: remélem neked nem lett komolyabb bajod és bízom benne, hogy a motor is talpraállítható. Ha esetleg felírod, hogy mi sérült a gépen, hátha tudnak segíteni egy páran.