A fórumon szerintem csak te mész utcán gyorsabban mint pályán, így ez nem fog előfordulni.
Nekem a race gépen 2 gumibakot tettek fel a vázra még németországban. Kb. mint az ajtó stopper.
Sziasztok! Már alig vártam, hogy átköltözhessek a 600as forumból :D
Lenne egy kérdésem, a tapasztalatok alapján milyen márkájú kormánycsapágyat érdemes venni? Indulásnál meg megállásnál van egy reccsenő hangja sajnos. Gondolom párszor lebaszták az elejét egykerékről...
A radiális Nissin beleért nekem is annó SRAD-ba. Egy kicsit mókolni kellett. De ez hajlított így nem lóg ki annyira, sztem ez nem érne bele de nem 100%...
Szia!
25eFt az ára. Nekem. K7 600-on volt fenn. Ráment egy az egyben. 2 vagy 1 szálas a fékcsöved? Mert akkor nézek hozzá fitting csavart is. Asszem a menetemelkedése más de nem biztos...
Valószínűleg bele fog érni a fejidomkonzolodba, ha teljesen balra fordítod a kormányt. Nekem legalábbis beleért, amikor lecseréltem a gyárit, megfordulásnál kell vigyázni, amúgy az életben nem fordítod odáig
Engem lehet érdekelne.
Feltéve ha egy K2-re jó úgy hogy a gyári tokico van fent?
Mennyiért adod?
Ha itt nem akarod leírni akkor dobj egy mailt:
pok750kukacgmail.com
Nekem a race gépen 2 gumibakot tettek fel a vázra még németországban. Kb. mint az ajtó stopper.
Azért veszem hogy "jobban" fogjon a fék.
Most is kurva jól fog de a TT-re így kevés
Lenne egy kérdésem, a tapasztalatok alapján milyen márkájú kormánycsapágyat érdemes venni? Indulásnál meg megállásnál van egy reccsenő hangja sajnos. Gondolom párszor lebaszták az elejét egykerékről...
Van egy gyári Nissin radiális szettem is , megbontom azt is esetleg...
az ócccsóbb 20eFt a pumpa...
25eFt az ára. Nekem. K7 600-on volt fenn. Ráment egy az egyben. 2 vagy 1 szálas a fékcsöved? Mert akkor nézek hozzá fitting csavart is. Asszem a menetemelkedése más de nem biztos...
Feltéve ha egy K2-re jó úgy hogy a gyári tokico van fent?
Mennyiért adod?
Ha itt nem akarod leírni akkor dobj egy mailt:
pok750kukacgmail.com
Köszönöm!
De mindkét sávot mérik? Alatta haladtam el, egyébként fogalmam sincs mennyivel! Köszönöm szépen!