Ja persze. Nem mondták fizika órán hogy a folyadék összenyomhatatlan?
Elhiszem, hogy beesett a féked, de arra nem gondoltál, hogy ez nem természetes jelensg még akkor sem ha suzukin ülsz? Lehet meg kellene látogatnod egy szerelőt.
Mondjuk ha belémjönnél azért mert szar fékkel motorozol tuti rádrekerném a suszkádat
Ha szarnak tartod akkor minek van ilyened? Vegyél zx10-et
Hát ehhez a fékes dologhoz csak annyit szólnék. Ha az ember nem is akarja akkor is a gép tudtára adja, hogy egy Szuszkán ül az ember. Hogy miért is. Há én velem idén történt meg először az, hogy beesett a fékem. Egyik pillanatról a másikra elment a nyomáspont az első fékemen. Ilyet sosem tapasztaltam azt nem is mondom miért.... szerintem tudjátok.
Hát a extraúszóágyazásútárcsa csak a hab volt amit a 92-es 400-asomon is probléma volt és ezt csak nem 12 éve nem tudták orvosolni.
Szóval ha a fékhez nyúlok egyből rájövök hogy suzuki tulaj vagyok.,.
Csak azt nem tudom mi lenne ha pályáznék..,,. akkor az első 2 kanyar után elmenne a fékem....
Ha a gazdájának így tetszik , akkor hadd csillogjon. Az pedig már régen rossz, ha a féknyereg pl. felforrósodik! Ne legyetek olyanok mint a pletykás fogatlan vénasszonyok, akiknek semmi sem tetszik!
Egyszer egy Bazzazt nem lehetett beállítani egy régi prop teches tiltákiszedő miatt. Elvileg fix 4-et kellett volna adnia, ehelyett mp-ként 20x küldött másik fokozatot.
Akkor holnap után azt fogom kérdezni, hogy szerinted a Denso vezérlőt (meg esetleg a Power Commander-t) mennyire zavarja ez a hiba, ha egy sima billenőlogikás fokozatkijelzőt elvisz az erdőbe?
Elhiszem, hogy beesett a féked, de arra nem gondoltál, hogy ez nem természetes jelensg még akkor sem ha suzukin ülsz? Lehet meg kellene látogatnod egy szerelőt.
Mondjuk ha belémjönnél azért mert szar fékkel motorozol tuti rádrekerném a suszkádat
Ha szarnak tartod akkor minek van ilyened? Vegyél zx10-et
Hát a extraúszóágyazásútárcsa csak a hab volt amit a 92-es 400-asomon is probléma volt és ezt csak nem 12 éve nem tudták orvosolni.
Szóval ha a fékhez nyúlok egyből rájövök hogy suzuki tulaj vagyok.,.
Csak azt nem tudom mi lenne ha pályáznék..,,. akkor az első 2 kanyar után elmenne a fékem....
Béke Uraim!
http://youtu.be/14njUwJUg1I
Vélemény?
megnézzék. Főleg dilettánsoknak lehet vele vagizni,
abból meg sok van, így nagy az öröm.
Csak motorozni nem lehet vele rendesen....
Bár még lehet el kell menni megnézni a gépedet egy barátommal...