Nem volt nagy cucc, ráléptem a fékre, irgalmatlan csattanás, a motor segge fél méterrel odébb ment és a fékpedál akkorát vert a talpamra, hogy másnap is fájt. Kiálltam a depóba néztem mi van, bevallom lányos zavaromban észre sem vettem, úgyhogy tovább mentem. Otthon vettem ezt észre.
Másnap a sárgafekete gyerekkel elmentünk kerülni, de vasárnap volt, uh. montam semmi kardcsörte, mert tele van buzival az út, aztán nehogy ráugorjanak a brére. Tartott a harmadik kanyarig, mert valami FZ-s vagy mi megint ki akart nyírni és felidegelt, úgyhogy gyorsan nyomtam ballal hármat le, aztán már ez ment a tetőig. Éreztem nem igazán tapad, fent Deák tér volt, úgyhogy félreálltam megnézni mi van a gumával. Ez volt vele.
Másnap a sárgafekete gyerekkel elmentünk kerülni, de vasárnap volt, uh. montam semmi kardcsörte, mert tele van buzival az út, aztán nehogy ráugorjanak a brére. Tartott a harmadik kanyarig, mert valami FZ-s vagy mi megint ki akart nyírni és felidegelt, úgyhogy gyorsan nyomtam ballal hármat le, aztán már ez ment a tetőig. Éreztem nem igazán tapad, fent Deák tér volt, úgyhogy félreálltam megnézni mi van a gumával. Ez volt vele.
nevükhöz, még jó hogy nem bowdenes, akkor le is satuzott
volna (megtörtént)
jönni kerékre, és közben elkapar... Ezért égettem le a
kis mocsadékot.
Nekem ez a keresztem. Én használom. Arra, hogy ha nem kell használni akkor végül is mért van rajta, még senki nem válaszolt.
Mikor honnan. Pl Dunlop-ot venni kész szenvedés mostanában.
adok érte k3-4-ét