Valahol olyat is olvastam még régebben, hogy ha rosszul zárnak a kipufogó szelepek akkor is szokott durrogni.
Ezt, hogy tudnám ellenőrizni? Kompresszió méréssel?
Szia , nekem a k6 600-nal a szurohaz jobb oldalnal volt ledugozva ,ott talalsz azt hiszem egy gumicsovet az jon ki a hazbol, remelem jol emlekszem ha nem akkor majd kijavitanak engem is
A gyári rendszer elég jó ám. Full titán cső, könnyű mint állat, az átmérője is megfelelő. Pár komolyabb rendszer már volt a kezemben, és csak 1-2 volt ami űberelte a gyárit.
Viszont az exup-ot nyugodtan ki lehet kötni, meg leszerelni(én még a pillangószelepet is kiszedtem a csőből). Csak utána be kell lövetni hozzá a gépet, mondjuk az FI tunered.
Köszi nekem az nem jó.
Tökéletes a rendszerem (már ha egy gyári rendszert annak nevezhetünk )
Nekem csak azért kell egy összekötő cső mert nem akarom a sajátomat szétfaragni az exupot meg nem szeretném kiiktatni.
Amit kapok (csinálnak) nekem kiput nem akarjuk arra a gyári otromba 4csavaros csatira elkészíteni mert szarul nézne ki.
Végül neten találtam ilyen csövet 6rugóért azt akarom megvenni ha végre odáig jutok (volt egy 5-ért is de azt elvitték az orrom elöl)
Igen, avval, meg nyomásveszteség méréssel.