Und 23-án az ingyenRingen fog kaparni a gép ?
Felkarolhatnád a Sárga Fekete urat, aztán beszambázhatnánk elevenkedni a vasárnapi motorosok pályanapján.
6ig skalpvadászat ringen, utána fel az M3 ereszd el a hajam, egy kis szerpentin Lillánál, majd vissza M3
Kész a terv, már csak szabaddá kéne magam tenni
Én újabban az esetek többségében ha nem igényel egy teljes slagos tisztítást (ha nem kap el az eső akkor nem kizárt hogy slaggal csak szezonvégi elrakás előtt csinálom meg) akkor popsitörlővel törlöm át és utána míg nedves egy törcsivel szárazra, tök jól lehoz mindet pikk-pakk megvan. Nem szarakodok más cuccal a fennmaradó lóvét benzinre vagy sörre költöm
Én nem akarom újból elkezdeni ez a takarítgatós témát...amikor csak tudok megyek vele 33.000 km rel vettem lassan 45.000 vagyok.. De én ilyen vagyok az autommal is meg mindennel a háznál is. Ha motoroztam vagy másnap vagy minnél hamarabb ahogy időm engedi letakarítom....ennyi
Amúgy a válasz nem.
Felkarolhatnád a Sárga Fekete urat, aztán beszambázhatnánk elevenkedni a vasárnapi motorosok pályanapján.
6ig skalpvadászat ringen, utána fel az M3 ereszd el a hajam, egy kis szerpentin Lillánál, majd vissza M3
Kész a terv, már csak szabaddá kéne magam tenni