Anyag minőség rendben van elég masszív darab. Képen mindig máshogy néz ki de élőbe az igazi Arra nem emléxem hogy idomokat védi e mert nem lóg ki annyira ,szóval szerintem az idomokat lekraistolja az aszfalt. De nem is azért vettem meg ezt hanem hogy a blokkot védjem vele ha éppen úgy adódna hogy elcsúszom valahol azért ne az legyen hogy kilukad a blokk,én meg várhatok a mentésre,azért lábon jöjjek haza inkább .
A kérdésemben elfelejtettem írni,hogy az anyag minőség és a kinézet érdekel,mert még soha nem találkoztam vele és így képről,meg fura egy kicsit,de nem akarom fúrni az idomokat,így valószínű ez lesz nekem is. Arról mit gondolsz,hogyha megcsúszik a motor akkor csak a dekliket védi,vagy olyan szögben van,hogy az idomokat is bírja védeni?
Kösz a választ
Erre most mit kéne írnom? Minőségre jó elég erős is,jól is néz ki,de tesztelve nem volt de remélem nem is lesz Szeretem az LsL termékeit nekem még egyikkel se volt gondom. De ha LSL akkor még a BG racingen gondolkodnék a helyedbe mert elég masszív cuccok.
Üdv! Először is elnézést hogy benéztem ide,ígérem nem zavarom meg a gixeresek lelki világát
Vidd el fényezőhöz mindenképp ez nem nagy dolog. Igaz 5000-en túl lesz de fain is lesz. Ha gondolod én tudok ajánlani neked egyet. Mutatok képet milyen volt és lett. Nekem 25000 volt hegesztéssel.
Csoki
Eledó GIXER
Vagy te esetleg hazajössz még szezon előtt?
Korábban ha jól emlékszem ítad, hogy neked kimaradt 2db 45 fokos Venhill fitting mert rosszat küldtek és cserélni kellett.
Esetleg nem adnád el őket?
Ezt a motort nézegetem vásárlási szándékkal .
Véleményetekre lennék kiváncsi , v. ismeri-e valaki ?
Válaszotokat előre is köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Kösz a választ
Vidd el fényezőhöz mindenképp ez nem nagy dolog. Igaz 5000-en túl lesz de fain is lesz. Ha gondolod én tudok ajánlani neked egyet. Mutatok képet milyen volt és lett. Nekem 25000 volt hegesztéssel.
Csoki