Óra szerint, vagy valójában. Óra szerint 240-nel is fent lesz az eleje ezzel az összeállítással. Hogy megy-e majd egyáltalán 170-et, az viszont kérdéses.
Nem akartam vitát kirobbantani, csak beszélgetünk. 300 köbcentit nyilván semmivel sem lehet pótolni. Áttétel rövidítéssel, tuninggal, meg gyors kanyarokkal lehet a hiányokat pótolni valamennyire. Már ha a másik motoros engedi. Eddig akivel találkoztam az engedte. Ismerek olyat, aki nem engedi, de vele nem motorozok, mert agybeteg.
Én + olyat hallottam már tőbbször is, hogy 1000-es sportmotort legyorsul egy 525-ös bömös... (nem álló helyzetből hanem menet közben)
majdnem betyartammmm... a röhögéstöl, de a csóka hajthatatlan volt ezügyben... Nem engedett az igazából...
-2 +3 + bódis+elektronika... Sírnék ha 170 le alatt lenne keréken...
majdnem betyartammmm... a röhögéstöl, de a csóka hajthatatlan volt ezügyben... Nem engedett az igazából...
Én a barátomról írtam ezt, akinek K5 Busája van. Vele szoktunk bohóckodni, a Cápa is ismeri.
Én azt vettem észre, h csak egyenesben megy jól. Kanyarokban, kigyorsításnál, alul szokott maradni...