Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
elhagytam egy gumis anyát első plexi szerelésnél sajna. Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni?
Na akkor ki kéne deríteni hol lehet venni ilyet.
nem első motor! Már 2 éve Folyamatosan motortulajdonos vagyok! Honda CBF500-am volt előtte... de azzal semmi gondom nem volt soha köt szervizen kívül és azért kérdeztem mert még nem tapasztaltam ilyet!
Tőle ahha! :D nem egy közeli ismerőstől! ;)
Jupp,bocsi,a kukac lemeradt
nelobe32@gmail.com
Probaltam irni,de szerintem nem jol adtad meg az email cimedet.
Szia,köszi a gyors választ,privátban tudnánk beszélni?
nelobe32gmail.com
Előre is köszönöm.
Üdv
A faszállító kamionostól vetted? Szerintem nincs baja
a többieknek ott a vékony drót ingyen
Nem ezt vettem volna első motornak.
Sziasztok! k4 es Gixxer 1000-es van. 2 hete vásároltam.
Tegnap indultam volna motorozni raktam sebességbe és amint bevette a sebességet ugrott egy picit a motor és leállt. Így történt ez ha egyből 2 esbe akartam volna tenni! De ha rendesen bemelegszik a motor oylan 74-78 Celsiusra akkor szépen veszi. Ötlet? lamella?
Állítottam a kuplungkarnál egy kicsit a holtjátékon most már rendesen veszi a sebességet de még mindig ugrik egy kicsit mikor berakom egybe. Ez a pici ugrás normáslis?
köszi a segítséget előre is ! :)
A Renthal gyárt direkte markolat ragasztót 2e körüli aron.

Lehet megpróbálom olvadékos ragasztóval, vagy hőálló tömitő pasztával, az ugyis van itthon :-D
Ez engem is érdekelne. Van valami ragasztó szerű direkt ehhez, de én még nem tudtam venni.
Elmondom, h a nagy Harris markolat olyan kényelmetlen mint állat.
A gyári sokkal jobb.
A baloldali markolatom úgy döntött elforog a csutkán.
Mivel kellene visszaragasztanom?
Nem tervezem később sem a cseréjét jó nekem a gyári.
Magyar benzin...
Nekem azok vannak.
mennyi mocsok ki tud ebből jönni...
Hi! Valakinek? 30000 pénz a héten!
Sziasztok!
Nem megvétel céljából,de olyanok visszajelzését várom,akiknek van akrapovic gp series dobja..előre is köszönöm.
Üdv.
Ez csak természetes Zorró barátom!
A papírozásról írhatnál nekem egy pár sort e-mailben, hogy mi a menete! Mert máris akadt a társaságból aki szintén kérte a segítségemet motor behozatalban!
Jaja, jéghidegen kb a 3. átfordulásra röffent is.
Kicsit foglalkozni kell vele, de megérte sztem is.
Már csak a papírozás lesz érdekes...
Na örülök, hogy akkor sikerült megoldani! Sajnos én nem tudtam beindíttatni mert nem volt ott a kulcs, de akkor ha azt mondod a motorja rendben volt akkor így megérte az árát!
Semmi gond, ki tudtam köhögni németül, h 5re érünk oda. Csak vezettem közben.
Bár a csávó se németül se angolul nem tudott rendesen...
A gép pöcc-röff indult.