Keress valami zárlatot mert nem normális................életbe nem döglött még meg dudám.Nemhogy 5db.
Bár közrejátszik hogy a büdös életbe nem használom.
Talán egyszer magamon kívül mikor elolvasztotta a kábelt a kipufogó és rugózáskor testelt.
Mondom kiezahülye aki állandóan dudál.
Hát nem tudom rengeteg helyzetben jól jön pedig a duda, ha nagyot szól, a sok idióta észrevegyen......
Lehet hogy a gyári hőálló nem tudom, de pl. ami most fent van az addig jó még nem melegszik be... utána vége meghal, kihűl a motor újra szól..... és ez az 5 dik duda fent, ja és volt fent kürt is , azon elolvadt a műanyag ház teljesen majdnem csak le is csöppent a műanyag, senki nem mondta volna megy hogy az egy kürt volt!
És máááá kezd a tököm teli lenni vele.............
Egy gyors kérdés, már vagy az 5 dik dudát cserélem a gixxeren, mikor megvettem akkor adta magát meg a gyári azóta szinte 3 heti rendszerességgel cserélem őket, mert beszarnak........
Én arra gondoltam hogy mivel elég hülye helyen van a duda a BLOKK meg a Hűtő között ezért nem bírja a hőt, vagyis tuti hogy csak ez lehet a bibi mert ha megállok és megnézem a dudát szinte Izzik nem lehet megérinteni se.........
Minden motoron a két villaszár között van elől...................
Valaki találkozott már evvel a problémával az övén?
Yoshimura(USA nem!), Akrapovic, Bódis, LeoVince érdekel csak!
Elsősorban karbon, esetleg titán formailag tri-ovál, esetleg ovál.
Csak szép sérülésmentes, újszerű állapotban!