Hmmm...most ment egy kis erősebb tesztelés.
Most többet szitál a kormány ha kanyarból kifelé a digitális gázkart használom... Lehet az a baja, h lent hagyom az első kereket?
Biztos, h a duda eredeti felfogatási pontjaira rögzíted az utódjait...? (Gondolom, igen). Mi van, ha más helyet keresnél neki...? Mondjuk, tök jól mutatna egy ilyen a hmm... kormánycsutkádon... Viccet 1/2-re téve, komolyan elgondolkodnék rajta.
Az 5mm-es távtartóval jó lett, az eddigi tesztek alapján. Nem fordul olyan élesen, hanem szép ívesen. Viszont most jobban érzem, h keményebb a hátulja...
Kimértük az öregemmel semmi hiba , télen mikor nem használom a motort meg tavasszal meg összel mikor ilyen 20 fok van semmi baja, ahogy most bejöttek a 30 fokok , rögtön megadta magát a duda, a kürt a műanyag el is olvadt!
Most vettem 1500 Ft az unixnál egyet elég jónak tűnik, fémházas.....meglátjuk, de járattam a motort kb 2 percet és már tűzforró volt ez is!
Most többet szitál a kormány ha kanyarból kifelé a digitális gázkart használom... Lehet az a baja, h lent hagyom az első kereket?
Mivell frissen regeltem és nincs elég hozzászólásom nem tudok privátot irni, de fel szeretném venni a kapcsolatot egy emberkével.
Szeretném kicsit hátrébb tenni a lábtartókat, de nem akarok vagyonokat kidobni verseny lábtartókra.
Valahogy így kell elképzelni.
Most vettem 1500 Ft az unixnál egyet elég jónak tűnik, fémházas.....meglátjuk, de járattam a motort kb 2 percet és már tűzforró volt ez is!
Szinte biztosra veszem, h Zoli32-nek lesz igaza... Tuti, h ott nem a hő lesz a hiba forrása. Szerintem, mérd ki...
Annyiért pont telerakhatják a sajátjukat vele...