Akkor ezt mennyire egyszerű beszerelni? Mert tudom hogy van olyan amit programozni kell, meg tudom hogy van olyat amit csak simán rádugni a diagnosztika kábelre azt hiszem, jól mondom?
Az én GSX-R 1000 rem melyik kategóriába esik a 2003-as évjáratával a csak simán rádugós és már mutatósba vagy ezt is tanítani kell?
Azok nem magyarok... Pl a csomagban 2-3-al több réz alátét van, mint amennyi kell. Itthon inkább 2vel kevesebb lenne, vagy külön megvehetnéd őket...
Helyes! Frankó lesz!
Megérte írni,de nem gondoltam,h ilyen rugalmas lesz az ember. A hátsó csavart meg kitakarítottam a vakrozsdától és szintesre nyomtam átlátszó szilóval és egyáltalán nem feltűnő. Pc-t meg lehet nem fog kapni. Megveszem rá a full Bodis rendszert és padon hozzá hangoltatom a gyári elektronikát. (többen vannak akik a pc ellen vannak,mint akik mellette)
egy teljesen amatőr kérdésem lenne, ha veszek fokozatkijelzőt mondjuk pl. ezt az agomotorstól.
http://www.agomotors.hu/websho...
Akkor ezt mennyire egyszerű beszerelni? Mert tudom hogy van olyan amit programozni kell, meg tudom hogy van olyat amit csak simán rádugni a diagnosztika kábelre azt hiszem, jól mondom?
Az én GSX-R 1000 rem melyik kategóriába esik a 2003-as évjáratával a csak simán rádugós és már mutatósba vagy ezt is tanítani kell?
És hova is kell ezt pontosan csatlakoztatni?
köszi a segítséget előre is!
Gyári hibátlan van.... 70/6321-829
2 perc alatt jó?
Gondolom felétek nem sok szerpentin lehet. Max kiugrotok a románokhoz...
Érdeklődnék esetleg van e valakinek 2002 Gsxr 1000 fejidomtartó konzolja eladó?
Csak makulátlan állapotú jöhet számításba!
Kicsit hibás nekem is van
:) :) :)
Választ előre is köszi.
Hozzám ez van közel
Gyakorolni meg marha jóóó,mert "lassú"és elég technikás! Ha véletlen valamit benéz az ember fia,nincs nagy gáz.
JA és egy komplett délután 5000 ft
No meg 5 év kihagyás után nem esek neki rögtön a H ringnek 2.15 alatti mezőnyben indulva
üdv.
Helyes! Frankó lesz!
Valami normális szerpentint kéne adni neki.
Jól sikerült!
A csavart meg szilózd be, az áttetsző, és gumis.
Remélem az én szettem is nemsokára ideér
5 év kényszer szünet után lassan de biztosan ismét kezdek ráérezni az ízére
Előre jelezném,hogy a gumma ennyit engedett!
(öreg,mezei utcai !)
http://youtu.be/j8Mp_NJvSG0