Köszi Sumibt, de időben rendeltem hozzá másikat.
Amikor már éreztem, h baj lesz, akkor már rendeltem is.
Csak most álltam neki kiszedni.
Azért köszönöm szépen!
A 4000 km az már bőven elfogadható ebben a kategóriában, úgyhogy ezt ki is próbálom. Kösz a segítséget /mindenkinek!/. Allah növessze nagyra amit csak akartok.
Hello! Kösz, megnéztem, még árban is egész baráti. Nálad mennyit bír ki a gumi olyan közepesen /nagyon/ hajkurászott használatnál? És persze főleg, mennyire tapad? Nálam amivel eddig volt használva az tapadásra teljesen rendben van, csak éppen szezononként 3 garnitúra marad az aszfalton.
Kösz, valóban elég mutatós darab, de ezt még az első gazdájának köszönheti, így vettem tőle. Én biztos nem költöttem volna félmillát a csingilingikre. Megnéztem a bejegyzésed, majd utánaolvasok a Dunlop-nak, nem tűnik rossznak. Kérdés mennyire tartós, mert a Battlax 1200-1500 km után kuka.
Széles utat,balesetmentes kilométereket.
Először idegen volt, nem éreztem az összhangot önmagam, és a motor között, de ma kerültem egy jót, és kezdem is megkedvelni...
Neki van K1-K3 blokja egyben,de szét is bontja ha kell.
Tuti,mert én vettem meg róla az önindító lehajtásának a komplett házát kb 1 hónapja.
Szóval, ha valakinek van K1-K2 olajteknyő nyugodtan kezdjen el verni vele, hagyom magam.
Amikor már éreztem, h baj lesz, akkor már rendeltem is.
Csak most álltam neki kiszedni.
Azért köszönöm szépen!
Ha kell nagyon szívesen adok neked!(ha csak a záró kupak kell)
Üdv.
Ismerős a dolog? 2-3 órámba került baszki mire kiszedtem úgy, h a menet ne sérüljön a dekniben...
A többi bírja!
Képet majd küldök.
Szintén ezt mondanám,nekem nagyon bevált.
Michelin Pilot power 2ct