Nekem VFR750 van eladó, de az túra. Neked egy fiatal R1 rugóstag kell (2009 utáni). Ott már a gyors csillapítást is tudod állítani, már-már öhlins fillérekért. e-bay a barátod
Tételezzük fel, hogy a K1-be vennék másik hátsó telót. Nyilván olyat ami jobb, mint az eredeti. Az újabb GSX-R1000 hátsó traktusok közül melyik az amelyik jól/legjobban sikerült? (Én az eredetit is elég jónak gondoltam, de pályán érezhető volt bizonyos pumpálás, amivel nem tudtam mit kezdeni.) Most leginkább azért cserélném le mert már öreg. De ha már veszek újabbat, akkor legyen jobb is! Szerintetek mit érdemes?
Sedu, ezt gyelőre ezt tekintsük hipotézisnek. Senkijét nem akarom megvenni, csak gondolkodok rajta.
Mik a hibái? Amit majd észre veszel az adott kiszemelt gépen.
Sok jóra nem számíthatsz. Elég sok le van harcolva. A km-t ne nagyon nézd bennük, mert általában kamu.
Tudnék olyat mutatni, amit megvennék. A mostani piacon csak ezt hoznám el!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_1000_k2-7789858
Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Teljesítményben, súlyban kinézetben, nekem tökéletes. Bizonyos km után vannak kopások, meg amire figyelni is kell.
Cápa gyere el hozzánk adok kölcsön motort egy fél órára.
Az asszonynak az olasz retek helyett vettünk egy fele annyi idős másik olaszt Szerencsére olcsóbb volt, és eddig jobb is.
Sedu, ezt gyelőre ezt tekintsük hipotézisnek. Senkijét nem akarom megvenni, csak gondolkodok rajta.
Nemrég vettem egy gsx-r k1-et 1000-rest és azt akarom megtudni milyen olajjal használjátok és az 51000km az sok benne vagy nem?
Csak az nem eladó
Sok jóra nem számíthatsz. Elég sok le van harcolva. A km-t ne nagyon nézd bennük, mert általában kamu.
Tudnék olyat mutatni, amit megvennék. A mostani piacon csak ezt hoznám el!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_1000_k2-7789858
Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Teljesítményben, súlyban kinézetben, nekem tökéletes. Bizonyos km után vannak kopások, meg amire figyelni is kell.
Az asszonynak az olasz retek helyett vettünk egy fele annyi idős másik olaszt Szerencsére olcsóbb volt, és eddig jobb is.