Eddig úgy néz ki, hogy az asszonnyal április 11-én délelőtt megyünk Tatabányára ...
Reggel szerintem olyan 9-10 környéke!
Ha minden jól megy akkor , ha oda viszem az órát neked aztán mi addig elmegyünk vásárolni meg tököm tudja asszony pajtás mit talál ki, de szerintem 3 órával lehet számolni, annyi idő alatt meg tudod nekem KÉKESÍTENI ?
Nekem pont ez a problémám, hogy ez K3-as és már bovdent alul fölül, pálcát mindent állította, utána kicseréltem a komplett kuplungot és egyszerűen nem jövök rá mi lehet. Lamellák vadi újak, Kosáron semmi beverődés nem mozog, semmi rendellenesség, 2 szerelő szétkapta és azok is azt mondták, hogy teljesen tökéletes de mindazonáltal a kuplungom még mindig az utolsó 2mm ben kezd fogni :) Két személlyel egy kisebb dombnak felfelé elindulni égés/ horror
Én meg láttam, hogy felrakható, képekkel illusztrálva. Talán gixxer.com-on. De gugli-ban rákeresve is több helyen írják, hogy felmegy a gyári ezres leömlő 600-asra is.
k1-k6 ezres leömlő k5-ig felmegy 600/750-re. Nem tudom, hogy az újabb 600-as mennyiben tér el a régebbiektől. Illetve a régieknél is a leömlő felmegy, de asszem kell a középcsövön is alakítani vagy cserélni meg az olajszűrő leszedésénél lehetnek gondok ill valahol lehet az idomhoz is hozzáér, szal kell kis faragás, de maga a leömlő felmegy a motorra. Újabbról nincs infóm.
Sziasztok.
Ismét egy kuplung problémával fordulok hozzátok. Lövésem nincs mit kéne még csinálnom, de nem tudom belőni a kuplungot rendesen. Még mindig az utolsó 2mm-ben kezd el fogni. Dühömben kicseréltem az egész kuplung rendszert de még mindig ezt csinálja és nyerít a kuplung ha nagy gázon indulok...
Sziasztok. Lenne egy olyan lehetőségem hogy tudok venni egy komplett bódis titán rendszert... de az ezresre való... aszem 4 az egyben... kérdés: 600-asra rálehet tenni ezt a rendszert? mekkora átalakítással jár? Köszi
Sziasztok! k7-k8 gsxr 1000 hez keresek katalizátor kiváltó y-t, yoshi,akra,bódis vagy valami ilyesmit, lehetőleg lambdaszonda bemenetest (ha jól tudom azt nem nagyon érdemes kiktatni)
Eddig úgy néz ki, hogy az asszonnyal április 11-én délelőtt megyünk Tatabányára ...
Reggel szerintem olyan 9-10 környéke!
Ha minden jól megy akkor , ha oda viszem az órát neked aztán mi addig elmegyünk vásárolni meg tököm tudja asszony pajtás mit talál ki, de szerintem 3 órával lehet számolni, annyi idő alatt meg tudod nekem KÉKESÍTENI ?