Szia Crézi.A fehér idomos 636-os nagyon jó volt ezért annyira siettem,hogy a -3-ban le tudjak pihenni kicsit napozni. .De hamar felugrottam,csak a josimurák égnek álltak.
Kár hogy elflejtettem hogy a k közepe felé lassan el kell engedni a féket .Köszönöm hogy emlékeztetsz.
Szeretetről:érderkes hogy vannak akik ismeretlenül is tudnak kulturáltan írni (Cápa) és vannak akik ,meg amúgy mindenkit osztanak. Mert ilyen szépen fórumozol küldök egy képet,bár biztos kinn van a szobád falán.
Hello Tomi:D
Látom megszerettétek egymást -igy van ez rendjén..
Az a fehér idomos csávó ..az ott nagyon gyorsnak néz ki..
Ez a verseny volt ahol átalakitottad a kipuffot a -3ban?
NA tehát az úgy volt, hogy én a zx 9el , utcán, pályán mindenkit megvertem
Nem volt ellenfél az ilyen 2007-es ezres gixiket pl. reggelire ettem.
Az én motoromnál másik motor nem volt gyorsabb (se szebb) kerek e földön
Egyetlen egy technika tudott csak elbánni velem
Az egy renault clió volt, de az meg 1400-as volt és mint a fényképeimről kiderül ő az oldalával előzött.
Kedves Predi !
Én ezt a kellemes múltidéző néhány órát részemről lezártam.Gondoltam megosztom saját élményeim az olvasókkal,mert a takony időben még motorozni nem lehet bár látom nem biztos hogy kellett volna.
A továbbiakban köszönöm,nem kérek hozzászólást.
Üdv:Tomi
Szlovákia ringen 929-el féktávon fogtam a 848-as Ducatit, egyenesben pedig lemaradtam. Elvileg pont fordítva kellett volna történnie Mindkettő utcai motor volt. A nap végére átküzdöttem magam egy helyi 954-es Hondán is a huszadik legjobb idővel
Tibi kell még Brembo fék futóművel együtt, vagy már megbarátkoztál a khi csúcstermékével?
egész másról beszélsz most!most azt ecsetelgeted,hogy nem tudsz motorozni,mert egy 400-as elvert,ennek nem sok köze van a motorok teljesítményéhez.... ugye féktáv...ott ritkán jön ki a motor teljesítményéből adódó előny....
Nem azért küldtem,csak szuper időszak volt.
Különben is ki az a 6. helyről fehér csizmás és miért előz,nem indexelt.
Bár nem volt pénz a hónap végén,de versenyeztem.
Most van pénz a hónap végén,de nem (nagyon) versenyzem.
Jó poén.
A múlt elmúlt már nem vennék újra, habár túrázgatni?...Talán...Egy zsír állapotút...de mégsem .Bár veri a gixxereket. ...akkor mégis....de mégsem mert 1 400-as megveri.....
Respct Predi a korábban elért eredményeidhez (mi személyesen nem ismerjük egymást gondolom).
Mielőtt vki túl komolyan veszi és szétreszeli adott kedvencét.
Én lezárom ezt a kellemes témát.
Kellemes napot kívánok mindenkinek.
Mint lejjebb írtam csak álmodtam ez meg sem történt,hiszen a Digi nem adta mint a Gp-t. .Balog Jani meg nem is létezik .Majd váltottam 1000-esre.2008-ban a Zx kupán 1 ZX400R úgy megvert (nem egyenesben,inkább féktávon...) hogy csak pislogtam,azt hittem a ZX 10 mindenvivő,elfelejtettem hogy meg kell tanulni motorozni.
Ugye ez sem történhetett volna meg mert a 400 az egy kis régi szar volt meg gyenge.Láttam olyat élőben persze biztos álmodtam csak , amikor Németh Balu a Hringen 600 SSp-vel verte K Viktort K? 1000 ,egy versenyen.
Majd vettem 1 2008-as K7-et de sajnos arra is kell a pilóta,mert ha nem tud vki motorozni csak erőpből próbálja megoldani,az kevés 1 9-es ellen pl a Hringen.
kigyorsításon egyébként elég egy picit belerontani,és már a 600-ast is fél célegyenes után veszed le,tapasztalat.... van bennem néhány pálya km,mielőtt probléma lenne...
ja...és a 180Le keréken az még könnyebb is ezek szerint 10 kilóval minimum!akkor pályások hajrá irány egy 3mázsás riga 12-őt venni,verhetetlen lesz az open-ben!
Kár hogy elflejtettem hogy a k közepe felé lassan el kell engedni a féket .Köszönöm hogy emlékeztetsz.
Szeretetről:érderkes hogy vannak akik ismeretlenül is tudnak kulturáltan írni (Cápa) és vannak akik ,meg amúgy mindenkit osztanak. Mert ilyen szépen fórumozol küldök egy képet,bár biztos kinn van a szobád falán.
Látom megszerettétek egymást -igy van ez rendjén..
Az a fehér idomos csávó ..az ott nagyon gyorsnak néz ki..
Ez a verseny volt ahol átalakitottad a kipuffot a -3ban?
Nem volt ellenfél az ilyen 2007-es ezres gixiket pl. reggelire ettem.
Az én motoromnál másik motor nem volt gyorsabb (se szebb) kerek e földön
Egyetlen egy technika tudott csak elbánni velem
Az egy renault clió volt, de az meg 1400-as volt és mint a fényképeimről kiderül ő az oldalával előzött.
Én ezt a kellemes múltidéző néhány órát részemről lezártam.Gondoltam megosztom saját élményeim az olvasókkal,mert a takony időben még motorozni nem lehet bár látom nem biztos hogy kellett volna.
A továbbiakban köszönöm,nem kérek hozzászólást.
Üdv:Tomi
Tibi kell még Brembo fék futóművel együtt, vagy már megbarátkoztál a khi csúcstermékével?
de legyen 2.5 tonna,és 88Le!max
Különben is ki az a 6. helyről fehér csizmás és miért előz,nem indexelt.
Bár nem volt pénz a hónap végén,de versenyeztem.
Most van pénz a hónap végén,de nem (nagyon) versenyzem.
A múlt elmúlt már nem vennék újra, habár túrázgatni?...Talán...Egy zsír állapotút...de mégsem .Bár veri a gixxereket. ...akkor mégis....de mégsem mert 1 400-as megveri.....
De azért köszi!
Tibi ez hogy tetszik?
Mielőtt vki túl komolyan veszi és szétreszeli adott kedvencét.
Én lezárom ezt a kellemes témát.
Kellemes napot kívánok mindenkinek.
De szép nap volt.
Ugye ez sem történhetett volna meg mert a 400 az egy kis régi szar volt meg gyenge.Láttam olyat élőben persze biztos álmodtam csak , amikor Németh Balu a Hringen 600 SSp-vel verte K Viktort K? 1000 ,egy versenyen.
Majd vettem 1 2008-as K7-et de sajnos arra is kell a pilóta,mert ha nem tud vki motorozni csak erőpből próbálja megoldani,az kevés 1 9-es ellen pl a Hringen.
MOSTMÁR MEGYEK DOLGOZOM 1 KICSIT.Üdv:Tomi