Michelin 2CT, írjátok... Oké, de leírhatnátok azt is, hogy melyik sorozatra gondoltok, mert rohadtul nem mindegy hogy a túra 2CT-ről beszéltek, a sportról, vagy a slickről... Csak mert ez rohadtul nem mindegy szerintem!
Előfordul bárkivel, én csak hülyéskedtem. Én egyszer a Z750-el úgy "estem el", hogy mikor befordultam a kocsma kapun (a járdán) lefulladt a motor és ahogy megtorpant nem tudtam megtartani. Elképzelheted azt az égést.
Lassabban mentem mint veled. Fáradt voltam+összejöttek a dolgok. Legalább megint szerelhetek gumit is.
Megindult a motor könnyítés már 2 kiló rozsdás csavar és javított idom lekerült róla, hátsó index, fél segédváz, tükör és pár baromság formájában.
Pilot Power 2ct, Pure 2ct, Metzeler SportTec M3-M5, Racetec, Pirelli Diablo Supercorsa SP vagy a számosak. Dunlop Qualifier II, D 209 GP Racer,211 GP Racer, SportSmart. Bridgestone S20, 003 RS,
Nekem hátul Dunlop van,de vészesen fogy a gumiréteg,ezért is kell valamit sürgősen szereznem :)
Mi a véleményetek a használt hátsó gumikról,érdemes rá azt venni fél áron?
Megindult a motor könnyítés már 2 kiló rozsdás csavar és javított idom lekerült róla, hátsó index, fél segédváz, tükör és pár baromság formájában.
Mi a véleményetek a használt hátsó gumikról,érdemes rá azt venni fél áron?
K5-ös típusra szeretnék első-hátsó gumit venni,milyen márka/típust érdemes rá venni?