És már rég válaszoltam, hogy majd elmegyek a minta csavarért. Valamint hogy elhagytam a fékkart menet közben csavarral együtt. Nyilván kitekeredett. Bár most hogy írom, bevallom meg se néztem. Lehet, hogy elrepedt a konzol?
Azért highslide két oka:
1. a motor gyenge és csak üveghangon kapar, ahol már nem lehet kontrolálni az erejét. Ami félgázon kapar, az nem dob el. Tuningold meg.
2. nem nyomod a hátsó féket kigyorsításnál. hiba.
Írtam levelet, van egy mintának való csavar. Mi történt te is odaverted a gépet?
Csináltam ma Yamaha töréstesztet, jól bírta, hazavitt de adományokat elfogadok: fékolaj tartály, fékkar szintén
Az a vicc hogy lecseréltem a nem tapadós 180-as gumit 190-esre és még ez is megviccelt egy high slide-dal.
Jó volt nézni hogy a HVCS CB500-on gyorsabb, mint az RSV4R
Sziasztok! K5 1000-em van és a gyári kormánytelo egyre jobban kezdi megadni magát. Nem tudja valaki, hogy van lehetőség felújítani ezeket? Nagyobb tempónál már nagyon zavaró a szitálás.
Meg a gyári dob katalizátoros, ha jól tévedek. A katalizátornak meg éppen az a lényege, hogy megtartja a kipufogógáz legforróbb (vagyis a legnagyobb nyomású) lökéshullámának hőmérsékletét. A ZX-9-nél azért nem lesz annyira forró, mert kisebb a gáznyomás és asszem dupla falú a dob.
Kici sálgák nem vágták ki az összes lyukat
Valakinek?
Ugyan ez volt csak a tankot is felszántottam közben.
Azért highslide két oka:
1. a motor gyenge és csak üveghangon kapar, ahol már nem lehet kontrolálni az erejét. Ami félgázon kapar, az nem dob el. Tuningold meg.
2. nem nyomod a hátsó féket kigyorsításnál. hiba.
Csináltam ma Yamaha töréstesztet, jól bírta, hazavitt de adományokat elfogadok: fékolaj tartály, fékkar szintén
Az a vicc hogy lecseréltem a nem tapadós 180-as gumit 190-esre és még ez is megviccelt egy high slide-dal.
Jó volt nézni hogy a HVCS CB500-on gyorsabb, mint az RSV4R
Megmaradt egy Gsx-r gyári tankpadom. 3000Ft-ért megválok tőle.
Ha érdekel valakit kondorosikukacmsn.com
Nem azért mert rossz a gyári, hanem mert ez 19 fokozatban állítható...
Általában sztem elég neki az olajcsere. Érdemes kicsit vastagabb olajjal feltölteni LÉGMENTESEN!