úh, hát hja, qrva drágák ezek a dolgok, de igazából vicc, hogy egy mikrokapcsoló 82e Ft. egy ilyen egyszerű szerkezetért igazából még a 30ezer is sok sztem, persze a 82höz képest mindenképpen jó ár.
Hello,
Beolajoztam,így elmult a nyekergés,2005-ös a gép,viszont középen,ahol van a gumigyűrű,ott mozog és nem is bírom meghúzni a csavart,elképzelhető,hogy kuka a gumigyűrű?
Kimértem a tps szenzort és valszeg ő a ludas tényleg. Elkezdem tekerni óvatosan a gázt és mérem az ellenállást. Elinul felfele majd 1.2kohm-nál ha tovább tekerem finoman, visszaesik 100 ohmot majd folytatja szépen felfele. Valakinek nincs eladó egy k2-re?
Ha ismeretlenül jársz arra nyilván szívod a fogad, de ha tudod pályát, találsz olyan nyomot, amin lehet kenni neki. Persze szitál mint az állatt, meg fel koppan a teló, dehát TT vagy mi szösz... Mondjuk az tény, hogy már egyre kisebb dőlésszögeket lehet csinálni, mer a repedezett aszfalton már nagyon cinkes eltenni karcig. Én pláne a jobbosoktól féle. Szerintem Lepence rosszabb, mert az még sóderes is.
Na erre kíváncsi vagyok, melyik úton jártál pontosan, hogy rossznak ítéled? Mert ha predihez mentél, akkor igazad van. A jövő hét nekem nem jó ilyesmihez. Ha Hungaroringre ha eljutok már az is kész csoda lesz (megint). A Mátra azért egy "nagyobb" túra de legalábbis egy egész napos program. Arra nem lesz idő most.
Nem üzletre vettem, nyáron használni is akarom nem csak nézegetni, mint a 1098-at.
Voltam az asszonyéval felétek, elég katasztrófálisak az utak. Jövő héten Mátra találkozó?
Beolajoztam,így elmult a nyekergés,2005-ös a gép,viszont középen,ahol van a gumigyűrű,ott mozog és nem is bírom meghúzni a csavart,elképzelhető,hogy kuka a gumigyűrű?
http://www.agomotors.hu/websho...
Kimértem a tps szenzort és valszeg ő a ludas tényleg. Elkezdem tekerni óvatosan a gázt és mérem az ellenállást. Elinul felfele majd 1.2kohm-nál ha tovább tekerem finoman, visszaesik 100 ohmot majd folytatja szépen felfele. Valakinek nincs eladó egy k2-re?
Hogy tetszenek a dobozok?
Kipu csendes, már vettem rá lyan fékkart aminek a vége is megvan
HRing: ápri 24.
Mikor lesz Hring?
Egyébként már többet mentem a Yamahával, mint a Ducatival
Nem lenne értelme eladni, nem tudnék annyi hasznot rátenni, mint amennyibe az átírás kerül, pedig nem vettem sokért.
Voltam az asszonyéval felétek, elég katasztrófálisak az utak. Jövő héten Mátra találkozó?
5-6000 km/év a terv vele annyit egy babetta is kibír szétszedés nélkül.
A hátsó gumi érezhetően kopik rajta
Köszi a segítséget, holnap fellógatom a teraszon a gépet.