Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen jellegű úton ment sokat egy motor hanem az, hogy ki (azaz hogyan) vezette és az elfogyasztott km-eknek és a karbantartásnak milyen a relációja. X mandró, pl. én amennyire a tudásomból kitelik húzom neki, vagyis ölöm a motort. Ha közúton megyek akkor tartós nagy fordulat, kátyúk, gödrök, kopogó teló, két személlyel. Ha pályán megyek, akkor csőgázas kigyorsítások, üveghangon motorfékezés, agyonterhelt fékek, állandóan rángó lánc (vele együtt váltó). Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál, illetve nehéz okosnak lenni.

Akkor jó a motornak, ha 78 éves túragyuri vagyok és 6000-nél elváltom és olyan fékutat veszek mint egy tankhajó és ehhez képest locsolom a pénzt a motorra igényes karbantartás címszóval. (Na én nem vagyok ilyen. )
Pályán szerintem többet kap a motor, ráadásul lapon nem mindig tökéletes az olajozás.
Bár a tegnapi motorozás után spannolni kell a gázbowdenen, Cápa után haladva megnyúlt egy kicsit.
A fehér aszfalt mondjon le! A végén már nem csak kanyarban, hanem egyenesen is csúszott.
mi a gond a pályázással?sztem a legtöbb motor többet és "eszetlenebbet"kap közúton mint pályán.
Első tulajdonos?
Bizony.
Ha nagyon odatettem magam a Mátrában a Z1000-rel ugyanígy nézett ki a gumi rajta. Normál utcai használatnál -főleg hátul- a közepe jobban kopik. Ha csak ennyi baja lenne akkor meg lehet venni.
Én csak romhalmazokat láttam az utóbbi fél évben. Hirdetésben mind fényezve volt ó persze.
Sziasztok!

Eladóak a képeken látható alkatrészek és kiegészítők:
1. Gyári Suzuki kuplungkar K3-K4 1000ről hibátlan, de K1-K3 600-750re is jó 4000ft
2. Gyári GSXR rendszámtartó rendszámvilágítással K3-K4 1000ről 8000 ft
3. Aluminium indextartós rendszámtartó K3-K4 1000 ről 3000 ft.
4. GSXR-1000 K3 Új Lucas MCB 742 SV szinter első fékbetét szett (8db) 18.000 ft.
5. GSXR 1000 K7-K8 gyári állapotú 43-530as hátsó lánckerék 4000 ft.
6. GSXR 1000 K7-K8 középdob 8.000 ft
7. GSXR 1000 K7-K8 1000 első hibátlan lábtartó pár 5000 ft/db.
8. Bódis SBR-1 dob titán DB-killere 4000 ft.
9. Gyári Suzuki 7 lábas indexrelé 2db 3000 ft/db.
10. Gyári Suzuki Index 2db 3000 ft/db
11. Mol Dinamic Lánctisztító spray 500 ml 2db 1500 ft/db

Posta oké!
vehetett pályázott gumit is
Igen? A gumi oldalán látszik h pályázva volt? Igazából erre irányult a kérdésem... mert a tulaj azt mondta, h nem volt pályázva...:-/
pályán megégették a féket és a gumit is. Rendeltetésszerűen volt használva.
Az is igaz.
Az is több a semminél.
a Sanyi nagyon ott van na....
Senki nem tuggggya úgy fogni jobb kézzel mint a Sanyi.
Egyenesben Tibikém.
a sanyi az mv-hez is ért
Ezzel már hiába próbálkozol! Tibit max. 1X vagy 2X esetleg 3X lehet átverni de 4X nem!
meg még később is talán....
Gyerekkorában csúfolták.
mi a baj tibor?megint bántott valaki? olyan kevés ember van...aki rosszindulatúbb nálad.
Előztem jobbról balról!
ááá...talán a hiány...nem motorozik a lelkem.az lehet.pedig régebben minden nyíltnapon kint voltunk,de lesz ez még így.
Hiánybetegség, pszichés túlterheltség, gyermekkori rejtett sérelmek.
ilyen ez az állat....pedig jól főz nagyon,nem tudom miért eszi a fikát?!lehet azt is füszerezte?
Már túl van rajta. Most a cselekmény gasztronómiai részét élvezi.