Hát én is ismerek pár sikersztorit.
Ugyanakkor azt sem értem, amikor egy egy fórumban (itt is) arról megy a rizsa, hogy mekkora hülye a másik amiért ennyi vagy annyi pénzért ezt vagy azt vett. Magyar emberre jellemző, akkor érzi jól magát, ha megmondhatja valakinek, hogy rossz üzletet kötött. Aztán közbe motorozik évi 2000km-t, az értékálló megérűs szép új vasával.
A Teleszkóp szimering-et cserélték meg a lánc ot de garanciába.
Kerék csapágy nem rossz ha van egy garnitúra a polcon.
Meg am minden olyat le akarok cserélni ami elmehet benne.
Gyertya,vezérmű lánc,olaj olaj szűrő,és utána tudom hogy tutira le lett cserélve.Hisz nem mindenkinek van pénze null km-es motorra. :D
Eladáskor hallotta a feleségem először a motor hangját meg is ijedt hogy nem veszik meg, vagy széthullik addig amíg kiállok vele a kertből.
Aki elvitte annak volt 3 régebbi Ducatija otthon.
Most egy másik olasz biciklivel járok (asszony Guzzija), de ez legalább őszintén egyenletesen gyenge, nincs marketing duma a hülye megoldásaikra, stb.
Be kéne ismerniük hogy az L2 egy zsákutca. Csináljanak V4-et az is keskeny
Ugyanakkor azt sem értem, amikor egy egy fórumban (itt is) arról megy a rizsa, hogy mekkora hülye a másik amiért ennyi vagy annyi pénzért ezt vagy azt vett. Magyar emberre jellemző, akkor érzi jól magát, ha megmondhatja valakinek, hogy rossz üzletet kötött. Aztán közbe motorozik évi 2000km-t, az értékálló megérűs szép új vasával.
Az nem túl drága.............ha kerékcsapágyra van erre is ki lehet szorítani pénzt.
Kerék csapágy nem rossz ha van egy garnitúra a polcon.
Meg am minden olyat le akarok cserélni ami elmehet benne.
Gyertya,vezérmű lánc,olaj olaj szűrő,és utána tudom hogy tutira le lett cserélve.Hisz nem mindenkinek van pénze null km-es motorra. :D
A kerékcsapágy jó csak leírom mik azok amik esetleg majd kellenek :D
Nem akkor kell kutatni a számokat. :D
32x65x17 (1 darab)
:D
20,000Ft.
Aki elvitte annak volt 3 régebbi Ducatija otthon.
Most egy másik olasz biciklivel járok (asszony Guzzija), de ez legalább őszintén egyenletesen gyenge, nincs marketing duma a hülye megoldásaikra, stb.
Be kéne ismerniük hogy az L2 egy zsákutca. Csináljanak V4-et az is keskeny