mondjad milyen tsavar kell megveszem elhagyintom hozzád ,úgy emberesen izomból,te meg a pézből(ha rám hallgatsz papírpénzt használsz azt könnyebb)hajtogatsz egy repcsit és eldobod ide.
fabory csvarbolt,nagyon drága,vonóhoroghoz vettem 12x140-es 10.9-es csavart,2.000volt darabja,az anya 400huffnáger,bicskén a barkácsban ugyan ez 200volt az anya meg talán 50 ,na persze én tehetséges azt már későn vettem észre,már az egész boltot mert igen kicsi
ezt: nem ismered,a problémád nem olyan nagy hogy eret vágj magadon,ne dramatizáld tul.na bumm,most történt veled valami,oké,de azé nem lesz világvége 2.
Bocs de én sem szarozom le senkinek a motorját kérlek te se tedd.Figy nem mindenkinek van pénze megvenni egy null kilóméterest.
Én leírtam hogy a mai nap hogy jártam meg hogy hogy van a motor.Ha nem tetszik nem kell elolvasni vagy hozzá szólni.Senkinek a problémájához nem szólok hozzá hülyeséget és főleg nem szarozom le.
Köszi
Így maradok a vasborinál kösszi.
http://youtu.be/Q9zNUPDmnz4
ezt: nem ismered,a problémád nem olyan nagy hogy eret vágj magadon,ne dramatizáld tul.na bumm,most történt veled valami,oké,de azé nem lesz világvége 2.
próbáld ezt értelmezni:
Én leírtam hogy a mai nap hogy jártam meg hogy hogy van a motor.Ha nem tetszik nem kell elolvasni vagy hozzá szólni.Senkinek a problémájához nem szólok hozzá hülyeséget és főleg nem szarozom le.
Köszi
na ez megy?