Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer mentem vele. a Motor hibátlan sérülés, és karcmentes állapotban van. Raktam rá egy pár Bodis dobot + xenont.
Nem azért adom el, mert valami baja van. 170 km-t mentem vele max 5000 fordulaton. 2009. 01. es forgalomba helyezés.
Azért adom el, mer munka mellet ezzel is foglalkozom..
Ha valaki érdekel: 06209311782
Csak gép elé kerütem:)Én feketét szeretnék vagy narancs-feketét de ki tudja!170 km?Az igen!Mért akarod eladni?
A LEGSZEBB a K8 színkombinációja, sokkal jobb mint a K7-esé, szerintem . Én is K8-at tervezek amúgy. De szerintem egy picit később még...
Milyen színű k8-ast szeretnél?
Én most vettem, de lehet eladom, egyszer mentem vele, 170 km van benne.
Cső Zsolezs01 nekem írtad ezt?msn-en jelenleg nem vagyok elérhető inkább küldj emilt!Azt meg tudom nézni néha!Köszi az infót!
Csá!
Felvettelek partnernek az msn en.
Ha a gsxr1000 k7 ill. K8 rol beszélünk nem csak az R betűben van külömbség
A K8 nak szinre van festve a felni, van egy szürke fényezés az idomokon... stb. amugy meg van egy jó ajánlatom számodra...
Az első kép a K8 -------- ami eladó!
a másik kép az a K7.
A külföldi fórumok dugig vannak Gixxer 1000 K5/K6 visszahívási akcióval. gixxer.com-on többen írták, hogy már meg is csináltatták.
Egy merevítőt kell felrakni előre, mer' akik sokat egykerekeznek és visszadobálják keményen az első kereket a földre, azoknak kis repedések lehetnek a vázon.

Először azt hittem vmi kamu, mert anno ez sokat volt téma 3-4 éve, de nem az. Eddig angol és amerikai tulajdonosok kaptak értesítést a visszahívásról, azt nem tudom Európával mi a helyzet, mert itt más modellek rohangásznak.
Bár gyanítom mi sem leszünk kivétel.

2009. januárban indult a visszahívási akció és az alábbi motorokat érinti:

GSX-R1000K5: JS1B6111200100006 - JS1B6111200101883
GSX-R1000K6: JS1B6111200101888 - JS1B6111200104047
Ezek E02 modellek, vagyis Angliában forgalmazott változat.

GSX-R1000K5: JS1GT76A52100019 - JS1GT76A52110197
GSX-R1000K6: JS1GT76A62100003 - JS1GT76A62117296
Ezek pedig E03 (USA), E28 (Kanada) és E33 (USA-California) modellek.

http://www.gixxersforsale.com/... ... me-recall/
meg az évjárat!
igen
Sziasztok egy kis help kellene!k7 k8 -as mocik között csak a felirat eltérő?Már mint R betű színe!Előre is köszi :)
UEW az 2005 év eleji rendszám, lehet, hogy biztosítózták, és ezért cserélték :-)
pedig jobban járnál a k3-mal, ahhoz képest a k2 egy buta boci.
Szia, engem érdekelne mennyibe kerül?
Sziasztok!

Van egy szett eladó farokidomom,ha valakit érdekel,akkor alku képes vagyok:

http://www.kepesmotor.hu/idom/...
hali
engem érdekel...
www.megaupload.com
ra felrakod kapsz e-mailben egy linket és le tudom,és bárki szedni bármikor...
2 xer emailod beirod adsz neki nevet,---amig compleet ne zárd be az oldalt,utanna ott a link,,
üdv
Szerintem elég egyben van a Gixxer így a képek alapján! Biztos behozott motor (a rendszám miatt gondolom csak). Jó lenne tudni, honnan származik. Az olaszból hozottak általában jobban le vannak strapálva (persze ez sem igaz mindre)! Még az is lehet, hogy kint pálya motor volt, azért vannak ennyire egyben az idomok!
Sziasztok!
Van valakinek véleménye a Delta Braking fékbetétekről?
Én eddig nem hallottam róla, de állítólag nagyon jó.
Az ára 6-7000Ft/tárcsa
www.delta-braking.com
Bocs,de az nem érdekel,mert csak a 01-02' tetszik.
Ez meg nagyon egybe van.
szerintem ez jobb ajánlat: http://www.hasznaltauto.hu/2709569_suzuki_gsx-r_2003
Bocs,erről van szóhttp://www.hasznaltauto.hu/2634480_suzuki_gsxr_2002
Sziasztok!
Kérdezném a hozzáértőket hogy ez a gép 1.1-ért megéri-e igy láttatlanba!
Köszi a választ!
Érdekel a motor.
köszönöm ricsi bontó
Sziasztok,nem akarok senkivel sem vitatkozni de K1-K2 1000-böl soha nem volt fekete vázas és limit széria sem,azért festik le mert ha sérül vagy görbül szivárványos lesz az eloxálás a vázon,ezt csak festéssel lehet eltüntetni és sajnos igy adják el sérmentesnek,az elsö telo meg mindig arany szinü volt.
Felvettelek msn-en.
msn:
zsolesz01@freemail.hu

Mennyibe került az "Y"?