Ugyan kinek írtad volna, ha nem nekem meg sedu-nak!
Még az a jó hogy te olyan profi vagy motorok terén (adatlapod), de a másik csakis hozzá nem értő lehet! Végh Janit lecserélem rád, ha fokoltatni akarok, add meg a neved és címed!
Én úgy megyek ki a főútig, hogy 1500-nál nem forog többet. Mondjuk utána rögtön 10.000 és még van 2 km a faluból, de az nem számít mert ott már nem ismernek.
Nagyapám azt mondta aki nem dolgozik ne is egyék! Igaza is volt. Én dolgozom és telik fiatal motorra is, ez sokaknak a szemét bántja.
Persze az üzletből könnyebb több pénzt keresni, mint a napi 8 óra robottal. Én csinálom mindkettőt, nem is állok sorba segélyért!
Munka mindenhol van még a sötét sarokban is!
Nekem is szóltak a szomszédok, hogy jó lenne ha nem TÚRÁZTATNÁM a gépet az udvarba. Délelőtt 10 órakor kitoltam, beindítottam,ketyegett jódarabig,majd rántottam kettőt a gázon két ujjal! Max 3-4 e lehetett! Mondtam neki: ha nem tetszik,fogja be a fülét,majd "apró" gázmozdulatokkal elindultam. Gondolhatod. Füstölt a gumi végig az utcába!
Többet nem szólt!
Az a baj ebben a szutyok országban hogy, nem hogy egy K1-is álom sok embernek, hanem még egy ETZ 250 meg Jawa 350-is!
Akkor már K5-re, mert nem annyival jobb mint egy K4, mint amennyivel többe kerül! A szomszédaim nem motoroznak (55-85 évesek), sőt még a hangjukat sem díjazzák (főleg verseny előtt), pedig a Yoshimura és az Arata.......
Feri.
Nem,nem! Félreérthető voltam! Úgy értettem: mindenki örüljön annak amije van(K1,2,3,4,5,6,7,8,9 stb.),motorozzunk sokat velük, baleset,és problémamentesen. Másoknak ez csak álom!(még egy k1-is) Ha pedig van rá kotta,lehet/kell cserélni! Csak azért fölösleges, mert a szomszédnak újabb van. Ha cserélem csak K4 vagy K5 jöhet szóba! Biztos halál!
Még az a jó hogy te olyan profi vagy motorok terén (adatlapod), de a másik csakis hozzá nem értő lehet! Végh Janit lecserélem rád, ha fokoltatni akarok, add meg a neved és címed!
Segítsetek plíz: saválló perforált csövet hol tudok venni nagyfaluban?
Ebből kéne 6 db V-be. Lehetne kapirgálni vele ázott füvön.
Nekem meg Apám azt mondta: Gyerek, a legény pénz nélkül nem legény!
Pénzel lehet pénzt csinálni!
És addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Persze az üzletből könnyebb több pénzt keresni, mint a napi 8 óra robottal. Én csinálom mindkettőt, nem is állok sorba segélyért!
Munka mindenhol van még a sötét sarokban is!
Többet nem szólt!
Akkor már K5-re, mert nem annyival jobb mint egy K4, mint amennyivel többe kerül! A szomszédaim nem motoroznak (55-85 évesek), sőt még a hangjukat sem díjazzák (főleg verseny előtt), pedig a Yoshimura és az Arata.......
Nem,nem! Félreérthető voltam! Úgy értettem: mindenki örüljön annak amije van(K1,2,3,4,5,6,7,8,9 stb.),motorozzunk sokat velük, baleset,és problémamentesen. Másoknak ez csak álom!(még egy k1-is) Ha pedig van rá kotta,lehet/kell cserélni! Csak azért fölösleges, mert a szomszédnak újabb van. Ha cserélem csak K4 vagy K5 jöhet szóba! Biztos halál!
1983!
93 óta foglalkozom motorokkal, ma is adtam el egyet, úgy hogy a vevő meg sem nézte