sziasztok
segítségeteket szeretném kérni. GSX-R 1000 K2-ből van fekete vázas vagy csak a K3-tól fekete? néztem egy moccot az van írva hozzá h limitált szériás fekete vázas. belinkelem, hátha ismerős vkinek vagy tud róla vmit. ez itt
előre is köszi
sziasztok!
nekem a castrolal ringen (ütve)annyira szorult a k7 1000 h állóhelyzetben járo motornál nem tudtam kivenni üresbe,mondjuk meleg is volt nagyon,de azota csak agip,azzal semmi gond!
Én Castrol Rower 1 Racing-et használok."születése"óta ilyen van benne.Nem kell túl misztifikálni az olajtémát,a legjobb ha megkérdezed az előző tulajt hogy mit raktak bele és azt kell tovább vinni(ajánlott)
250 ? lol
..Kipróbálnék én is egy 1000-rest szivesen durva lehet főleg zx 10. azt tudom hogy egy állat . én gixer 1000-re hajtok de az nem most lesz pedig elbirnám viselni még az idén
széles utat
250 alatt nem mentem. Érzésre? Nagyobb a különbség mint a 600-750 között. Olyat tol 3-ban, hogy az hihetetlen. Egyébként hasonló a karakterisztikája a két blokknak. Persze a köbcentit nem lehet letagadni de a Tizedes 6000-nél robbant a gixi meg 7000-nél. Ja meg a Tizedes nem rázza magát 2500 alatt. De nagyon jó a gixer is. Csak azért adtam el mert jó pénzt kaptam érte meg jó helyre is került. Ja meg mert a mostani mocim álmaim motorja.
aha.. ha autó pályán ki gyulatt neked 100Km után akkor 200 kilo alatt nem is mentél :D .. mennyivel erősebb a xz 10 a 750-től ? lóerőre tudom hogy mennyi de érzésre sokkal jobb ? ..meg gondolom alulrol is jobban tol..
Jó a 10W50 is bele. De nem tudom miért nem találsz a kisebbikből is fullszintit. Vann abból is bőven. Amúgy annyi a különbség, hogy az 50-es magasabb hőmérsékletig tartja meg a kenőképességét. Asszem. Minden kmolyabb márka teljesíti az előírásokat. Castrol, Mol, Shell olyat veszel amilyet akarsz.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen olajat rakjak a mocimba? 10w40est ír a könyv de abba nem nagyon találok full szintetikust vagy elég a fél szintetikus is? full szintetikusba csak 10w50-be és nem tudom, hogy mi a különbség meg milyen márkájú olajat tegyek bele szerintetek? előre is köszi mindenkinek!:)
Amúgy a valós végsebessége 275 körül van. De ahhoz 290 fölé kell vinni az órát. Akkor már nagyon sok függ a szélviszonyoktól. 20-30km/h ellenszél beteszi a kaput.
Sziasztok All. Egy barátom keres gixer 1000 k5 felső villahidat amire széles kormányt lehet tenni ha valaki tud valami okosságot jelezzen lécci. Köszi Tomcat R1
...biztos
..Mi a helyzet a vassal ? megyeget ? hány km-et mentél mar vele eddig ? én kb 4500-at csak. mentél mar vele nyélen ? mennyit mutatott az óra (csak kivancsi vok) nalam 288-at és nem volt hat szél kivancsi vok mennyi volt ez igazából sztem olyan 260-270 között tippelem..na de mind1 is..
Van egy olyan gondom a géppel hogy a benzin lámpa túl hamar gyullad ki (kb 125-130km után) és a kigyulladás után még lehet menni vele 100km-t max.. szóval szar az érzékelője.. nem tudod hogy mennyi egy ilyet kicserélni ? más is válaszolhat aki tudja.. de hogy ne csak off legyen itt van pár gép a királyról :
ÉS persze, hogy elveri a MIllét , egy 750-1000 gixer.
Könyebbek vagy 10 kilóval, és vagy 10-20LE erősebbek is...Az ezres meg pláne...
De nekem volt gixerem(k5 600) és a futóműve meg sem közelíti a MIlléét!
Bár a fék megintcsak a gixeren jobb...
Meg a kényelem is...
De fele akkora egyéniség sincs mint egy ekkora paraszt motor
üdv! eladó gsxr 1000 k5, féktárcsaszett fényezési hibával, a forróvizes nagynyomású néhol lehozta a festést. ár egyben a három 28000 ft. timua@invitel.hu
segítségeteket szeretném kérni. GSX-R 1000 K2-ből van fekete vázas vagy csak a K3-tól fekete? néztem egy moccot az van írva hozzá h limitált szériás fekete vázas. belinkelem, hátha ismerős vkinek vagy tud róla vmit.
ez itt
előre is köszi