Cápa jó a féked, gyakorlatilag Brembo-d van! Majd csinálok fényképet az enyémről is.
Szerintem más fogszámmal is ugyanannyi a lánckerék. Nekem 15-ös 4100 volt. Most már egész jól megy, csak tegnap bekapott 8 litert, mert egy hülye ótós erősködött. Aztán amikor láttam a sünöket elengedtem, ő meg mosolygott a netes albumba 70-es táblánál
Na megrendeltem a láncot. RK lett belőle mert az volt most beakciózva. Nem volt sok különbség az árba de az hamarabb itt van, és mivel a régi láncot már levágtam így viszket a tenyerem hogy itt legyen az új! Amúgy valakinek tapasztalat az RK ról, mert idáig csak jót hallottam róla?! Azt mondták ugyan azt tudja mint a D.I.D.
Nem akarok tolakodni, de ha esetleg a -1+2 (vagy +3) lanckerekek arait is meg tudna erdeklodni, az szamomra igen hasznos info lenne. Egyelore Prop-Tech araim vannak.
Ami a CZ lancot illeti: Esetleg ha tudsz boltot a Duna bal partjan, megnezhetned menny penzert dobnak meg egy CZ 530 extraerossel. Ha esetleg a magyar ar alatt lenne par ezrecskevel, akkor mar nem kerdes, hogy melyiket erdemes venni...
Na, itt egy kep, hogy mindenkinek vilagos legyen:
(R1 gazkar + 15milit kiengedo kormanysulyok. A fekezo ujjak a fekkar vegere fognak = Sedu loved brake)
Gondolom itt is az van, mint az auto akksiknal. Az auto gyari akksija is Bosh, amit boltban veszel az is Bosh. A gyari 6 evet kibir, a 2. mar csak 3-at. Pedig elvileg egyformak. (Perion 1-et )
Értem. Jaja össze futhatnánk egy találkozó erejére, legalább látnék egy két k1 1000- et az enyémen kívül. Hát jól látod csizma az még nincs de most inkább lánc mint csizma!
Köszönöm mindenkinek a gyors választ és a dicséretet! Már meg is rendeltem a DID 50ZVMX- et. Remélem nemsoká itt van mert már nagyon cserés lenne! Itt egy pár kép akit érdekel, csak egy kicsit koszos az alja a motornak de már csak a képeken láttam!
Szerintem más fogszámmal is ugyanannyi a lánckerék. Nekem 15-ös 4100 volt. Most már egész jól megy, csak tegnap bekapott 8 litert, mert egy hülye ótós erősködött. Aztán amikor láttam a sünöket elengedtem, ő meg mosolygott a netes albumba 70-es táblánál
(R1 gazkar + 15milit kiengedo kormanysulyok. A fekezo ujjak a fekkar vegere fognak = Sedu loved brake)
k3-hoz elöl az izzó és a csatlakozó közé való adapter kellene! 2db. Akinek van,írjon már! (vagy ha tud)
Jól megy ez a kerék neked. Remélem a környékemben laksz, aztán majd tanítgatsz kicsit...