Mégis van aki szán rá annyit és még örül is mert olcsón megúszta.Igaz egy darab cső de Y-ban ágazik szét és elég sok munka időt vesz igénybe hogy elkészüljön és még hogy szép is legyen.
Rozsdamentes acél az anyaga 30 ezer az elkészítési költsége és a lamdaszondának ki van benne képezve a beépítési helye.De csak úgy tudom elkészíteni ha itt a motor csak az a problem te hozzám 500 km-re laksz.
Hát annyira nem ha az összegre gondolsz,mert 2,2-ért hoztam el! Ha viszont maga a motorra,annak állapotára gondoltál akkor igen,jó vétel volt! Patent állapotban volt és 4600 km-el! 2009. 08-havi,garis még és egy Domokos nevű egyéné volt aki mellesleg valamilyen motorosszalonban dolgozik!
Szia!
Nekem 600 van (K7) és a fesszabom volt a hibás (kábel olvadt nekem is) csere után már nem volt gond vele....
Biztonság kedvéért kötözz a hátadra egy porral oltót, ha mész egy kört...
jaja, én is ennyiért vettem! ma kipróbáltam menet közben is! Felhoztuk a gépeket kicsit járatni, és hát nem bírtuk megállni! Igaz nem sokat,de azért mentünk! Kurva jó a ruha,csak felvenni szar!
Én úgy mentem a Superzoone-ba h csak kétrészest veszek. aztán mikor megláttam ezt, azonnal beleszerettem. Felpróbálva is fasza volt, passzolt mindenütt. ott volt én barátnőm is, mondta h inkább ne vegyek egyrészest, de nem hagytam magam lebeszélni.
nekem rohadtul bejött. már 2 éve használom és semmi baja.
felvenni nem egyszerű, de megéri a szenvedést
barátnőm nem díjazza mikor rajtam van, mert zavarja a púp.
de olyan fasza a szellőzése, meg olyan könnyű, h az kárpótol mindenért
Nekem 600 van (K7) és a fesszabom volt a hibás (kábel olvadt nekem is) csere után már nem volt gond vele....
Biztonság kedvéért kötözz a hátadra egy porral oltót, ha mész egy kört...
Gyönyörű száraz idő, napsütés, 2fok... Jöhetne már a tavasz!
150-re volt leakciózva a motorkiállítás ideje alatt.
gondolom te is itt körül vehetted?!
vagy fix ellenállással kiiktatni ....
nekem rohadtul bejött. már 2 éve használom és semmi baja.
felvenni nem egyszerű, de megéri a szenvedést
barátnőm nem díjazza mikor rajtam van, mert zavarja a púp.
de olyan fasza a szellőzése, meg olyan könnyű, h az kárpótol mindenért