Annyi biztos,hogy ha még egyszer ilyen lesz a szitu,hogy ruhát kell vennem,akkor barátnőt nem viszek! "ez a ruha nem illik a motoromhoz,kukás narancssárga, amúgy is csúnya, nem tudok rendesen mögéd ülni és kapaszkodni a púp miatt,nem illik hozzád stb.." Mindenki másnak kurván tetszett, ő meg majdnem elsírta magát kb.. Eredetileg fekete-fehéret akartam,de abból csak 54-es volt és azt úgy kellett felfeszegetni rám! Rémálom volt! Aztán megpróbáltam ebbe a színbe az 56-ost és beleszerettem. Onnantól kezdve nem lehetett lebeszélni róla!
SziA!
Én már készítettem Y csövet k7 re azóta is tökéletesen szuperál és nem lett belepiszkálva semmiébe.A motor erőteljesebb lett a hangja mélyebb.Csak én hozzád elég messze vagyok.
Hello Gsxr 1000 tulajok:)!
Először azt szeretném kérdezni, hogy kit tudtok ajánlani aki készítene nekem a Dél-Dunántúlon a k7-hez egy Y összekötőt amivel a gyári katalizátort tudnám kicserélni? Illetve, ha ez megvan akkor, fontos e a motort hozzáállítani? Ha nem lenne hozzáállítva okozhatok e károsodást neki, vagy bármilyen következménye lenne neki? Illetve a fontos e sportlégszűrőt tenni bele, ha mindez el lenne végezve rajta? Engem a teljesítmény növekedés nem érdekel, csak a hanghatás a lényeg!
Először elgondolkoztam az egyrészesen,de aztán amikor felpróbáltam..
Köszi gyugyuka!
Grat az új ruhádhoz, használd egészséggel!
egyébként az enyém is ugyanilyen
yoo választás volt!
Én már készítettem Y csövet k7 re azóta is tökéletesen szuperál és nem lett belepiszkálva semmiébe.A motor erőteljesebb lett a hangja mélyebb.Csak én hozzád elég messze vagyok.
Sikerült végre beszereznem az új cuccot!
Először azt szeretném kérdezni, hogy kit tudtok ajánlani aki készítene nekem a Dél-Dunántúlon a k7-hez egy Y összekötőt amivel a gyári katalizátort tudnám kicserélni? Illetve, ha ez megvan akkor, fontos e a motort hozzáállítani? Ha nem lenne hozzáállítva okozhatok e károsodást neki, vagy bármilyen következménye lenne neki? Illetve a fontos e sportlégszűrőt tenni bele, ha mindez el lenne végezve rajta? Engem a teljesítmény növekedés nem érdekel, csak a hanghatás a lényeg!
su 7500 kell gsxr 1000 k4 be
Elméletileg már elkelt,a srác azt ígérte,hogy holnap du.utalja a lóvét,ha mégsem akkor szabad a pálya.
engem érdekelne