Annyi biztos,hogy ha még egyszer ilyen lesz a szitu,hogy ruhát kell vennem,akkor barátnőt nem viszek! "ez a ruha nem illik a motoromhoz,kukás narancssárga, amúgy is csúnya, nem tudok rendesen mögéd ülni és kapaszkodni a púp miatt,nem illik hozzád stb.." Mindenki másnak kurván tetszett, ő meg majdnem elsírta magát kb.. Eredetileg fekete-fehéret akartam,de abból csak 54-es volt és azt úgy kellett felfeszegetni rám! Rémálom volt! Aztán megpróbáltam ebbe a színbe az 56-ost és beleszerettem. Onnantól kezdve nem lehetett lebeszélni róla!
SziA!
Én már készítettem Y csövet k7 re azóta is tökéletesen szuperál és nem lett belepiszkálva semmiébe.A motor erőteljesebb lett a hangja mélyebb.Csak én hozzád elég messze vagyok.
Hello Gsxr 1000 tulajok:)!
Először azt szeretném kérdezni, hogy kit tudtok ajánlani aki készítene nekem a Dél-Dunántúlon a k7-hez egy Y összekötőt amivel a gyári katalizátort tudnám kicserélni? Illetve, ha ez megvan akkor, fontos e a motort hozzáállítani? Ha nem lenne hozzáállítva okozhatok e károsodást neki, vagy bármilyen következménye lenne neki? Illetve a fontos e sportlégszűrőt tenni bele, ha mindez el lenne végezve rajta? Engem a teljesítmény növekedés nem érdekel, csak a hanghatás a lényeg!
a fesszab csatlakozóm faszául megolvadt...
volt 1 kis kontakthiba az 1ik vezetéknél, aztán gondolom áthúzot, attól meg melegedett...
már a második motoromnál járok így. most megcsinálom, de szerencsére nem lett nagyobb baj...
szerintem ti is kukkantsatok rá, kis kontakt spray sosem árt
Először elgondolkoztam az egyrészesen,de aztán amikor felpróbáltam..
Köszi gyugyuka!
Grat az új ruhádhoz, használd egészséggel!
egyébként az enyém is ugyanilyen
yoo választás volt!
Én már készítettem Y csövet k7 re azóta is tökéletesen szuperál és nem lett belepiszkálva semmiébe.A motor erőteljesebb lett a hangja mélyebb.Csak én hozzád elég messze vagyok.
Sikerült végre beszereznem az új cuccot!
Először azt szeretném kérdezni, hogy kit tudtok ajánlani aki készítene nekem a Dél-Dunántúlon a k7-hez egy Y összekötőt amivel a gyári katalizátort tudnám kicserélni? Illetve, ha ez megvan akkor, fontos e a motort hozzáállítani? Ha nem lenne hozzáállítva okozhatok e károsodást neki, vagy bármilyen következménye lenne neki? Illetve a fontos e sportlégszűrőt tenni bele, ha mindez el lenne végezve rajta? Engem a teljesítmény növekedés nem érdekel, csak a hanghatás a lényeg!
su 7500 kell gsxr 1000 k4 be
Elméletileg már elkelt,a srác azt ígérte,hogy holnap du.utalja a lóvét,ha mégsem akkor szabad a pálya.
engem érdekelne
volt 1 kis kontakthiba az 1ik vezetéknél, aztán gondolom áthúzot, attól meg melegedett...
már a második motoromnál járok így. most megcsinálom, de szerencsére nem lett nagyobb baj...
szerintem ti is kukkantsatok rá, kis kontakt spray sosem árt