Sziasztok!
Teljesítmény adóval mi a helyzet? Behozták majd eltörölték? Kilátásban van egy 1000 k6 csak jó lenne tudni hogy ezzel mi a helyzet! választ előre is köszönöm!
Igen, állítottam rajta, mert túl kemény volt ahogy megvettem. Visszalőttem gyárira mindent, próbálgattam úgy is, de még úgy is kemény volt a 65 kilómnak. Úgyhogy elöl a rugóelőfeszítésen állítottam kijjebb 5 vonalig, meg alul-felül 2 klikket vissza(puhábbra). Hátul alul-felül úgyemlékszek 4 klikket vettem vissza a gyáriból(puhábbra).
Szia Atix83!
Grat a géphez!
Kicsit furi a fekete motoron a két fehér kerék.
rola636, pedig a hátsó villán látható karcokra, a motor általános koszosságára gondolhatott, szerintem.
Amúgy, üdv az ezredesek táborában!
Igen!
És rohadtul nem tudom abbahagyni a vigyorgást pedig esküszömhogynemszivtamsemmitsenemse!
Már 2 napja nálam van, és tul vagyunk az első 1000 kilcsin...
Mi a helyzet?Eladtad az sv-t?
Teljesítmény adóval mi a helyzet? Behozták majd eltörölték? Kilátásban van egy 1000 k6 csak jó lenne tudni hogy ezzel mi a helyzet! választ előre is köszönöm!
De nálam ez krónikus.
Látom pályagép volt régebben. XX után mennyivel könnyebb egykerózni vele mi?
Igen van, a műszerfal alatt.
Google, és itt szinte mindent megtalálsz!
Venni szeretnél egy k5-k6-ot?
2005 gsx 1000 ben van kormány lengéscsillapító?
és hol tudnék nézni adatokat 05-06 évjáratról teszt meg ilyenek?
Állítottatok a futómű gyári beállításán? Ha igen milyen elvek, szabályok szerint? Vagy csak érzéssel? :))
Csak nehogy egyszer ráfázz, mert "Addig nincs baj, amíg nincs baj!"
Széles utat!
Grat a géphez!
Kicsit furi a fekete motoron a két fehér kerék.
rola636, pedig a hátsó villán látható karcokra, a motor általános koszosságára gondolhatott, szerintem.
Amúgy, üdv az ezredesek táborában!
De konkrétan mire gondolsz?
És rohadtul nem tudom abbahagyni a vigyorgást pedig esküszömhogynemszivtamsemmitsenemse!
Már 2 napja nálam van, és tul vagyunk az első 1000 kilcsin...