Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Laci nem csalódtam:)!Szupi lett a doboztartó majd ha talizunk ,megnézem közelebbről is ha lehet!Én majd csak hátsót akarok csinálni de most még holnap ell kell mennem a motorért !Remélem nem lessz nagy zuhéjjj..Hányas gumi van neked hátúl?:160-180? by Ubi
Csináltam valami hasonlót, elsődleges szempont a gyors le ill. felszerelés volt. Remélem látszik a lényeg link
Nekem van egy gyári konzolom, holnap majd lefényképezem és felteszem nektek.
Jaja jó ötlet én is gondolkozom a hátsó doboztartó gyártásán,sztem nem túl bonyolult,a képek nekem is jól jönnének!Thx elöre by Ubi
Tudnátok Nekem segíteni egy kicsit? Oldaldoboz tartó konzolt szeretnék csinálni. Eddig igazándiból semmi baj a dologgal, még a konstrukcióval sem lenne, de feleslegesnek tartom feltalálni a spanyol viaszt, valamint a legjobb konstruktőrnek sem árt némi instrukció. Szóval lényeg a lényeg nem tudnátok képekkel, illusztrációkkal, esetleg rajzzal a segítségemre lenni? Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
No mizu?
Mindenki motorozik?Hah végülis az idő jó hétvége van :)Kedden megyek a motorért bpestre(nagyfaluba) Aztán megelytünk a jövőhéten egy olajcserét,repsol lessz belőle most akciózik nem messze egy autósbolt syntetico 4t 1l 1960ft nem rossz ár sztem!Tavaly a hondába vettem ilyet akkor valami 3000ft volt!Szoktátpk olajcserékor tisztítani a blokkot belülről ilyen motorblokk tisztítóval amik a kocsikhoz is vannak?Vagy csak simán felmelgít olaj le , bele az újj aztán goooooo....
Meg én is csatlakoznék! Mert ugye pár oldallal előrébb én is pedzegettem... mondjuk én az "ottalvós bulizós"-t, de a sima is jóóóóó :)
Helló, én is Repsolt szoktam belé tenni. Repsol 4T 10W50 Racing-et.
Ettől olyan a váltó mint a vaj... :) Nálam. Persze ízlés dolga, hogy milyen 10W40, vagy 10W50. A gyári 10W40 azt túúdom :)
Szevasztok!
Na ma sikerült aláirni az adásvételit! Ha minden igaz akkor kedden eltudom hozni a kicsikét!Bár jövőhétre elég trutyi időt mondanak olyasmit mint a hétre.Ja olajcsere nekem is lessz majd de a hondábol maradt repsol egy fél lityi igy sztem veszek még 3-at és azt teszem bele.Sajna a fékpofák is kopottak már ugyhogy az is csere lessz meg ugye lejár a műszaki júliusban!Miket néznek mostanában műszakin?Azokat mint tavaj?Mert ugy asszem változott vmit vagy nem?
CbLaci a bükkitúrán biztos talizunk meghát ugye itt lakom a lábánál Kevésbé jó utakkal,bár van Mo-gon jó út?
Na by Ubi
Most nekem is az van, semmi gond vele.....egyébként most valvoline-t töltöttem bele...........ezt nem eszi és a váltó picit könnyebb lett...
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit friss fórumozó lévén. Cimborám javasolta az oldalt, Ő ugyan másik topikban tevékenykedik aktívan, ezért remélem én ennek a topiknak lehetek aktív tagja. Nekem GSX600F-em van, ezért remélem nem rugdostok ki:)
Szép estét és széles utat mindenkinek!
Neked is üdv!
Nem kell nagy tervezésnek megelőznie egy ekkora túrát van, hogy reggel döntöm el és indulok. Most minden hétvégére van valami, de valószínű junius közepe-vége, majd szólok előtte
Szia!
A kezdetektől Motul 5100 10W-40-es olajat töltök bele (a blokkom ua. mint a tietek) a szervízben ezt ajánlották. Legutóbb pont tegnap cseréltem, most is Motul maradt csak 10W-50-es a jobb melegoldali tulajdonságok miatt, persze lehet felesleges volt mert a 10W-40-es is tökéletes volt előtte, csak mivel olaj-lég hűtésű a gép gondoltam nem árt ha tuti az olaj a 40°-ban történő városi araszolgatás során előfordulható nagyobb hőterhelés esetére is.
Kérdezd meg a szervizeseket is szerintem, szivesen válaszoltak nekem is, ha esetleg nem vagy biztos benne mit szeretnél

Szia!
Mikorra tervezitek a Bükki túrát mert lehet csatlakoznék én is ha úgy adódik.
Hello

Én 10w40-es repsolt szoktam de jó a 15w50-es is a motult is sokan dicsérik.
hello

Tényleg szükségem lenne egy tanácsra, hogy milyen olajat vegyek a motorba?
Mert hnap megtudnám venni és akkor 7végén megejthetném az olajcserét.

köszi előre is
a xenon akkor nem tiltott, ha a lámpatest erre van kialakítva és a szükséges szabványjelzést tartalmazza. (ha jól emlékszem "D")
ezért vannak eu-s szabványok, hogy ne legyen magyar meg német meg cseh "megfelelősség"

tehát: marhaság.
üdv srácok!

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen olajat ajánlotok a gépbe? Most akarok egy olajcserét véghezvinni, de még csak 2 hónapja van meg és nem tudom mi lenne a legjobb. Köszi előre is!
Sziasztok!
Én úgy tudom hogy a xenon csak akkor nem tiltott ,hogyha projektoros lámpába teszed,ha sima lámpába teszed akkor nem szabad használni!Hogy mér nem tom mert kb 5-6 évig nem volt tilos most meg az lett vicc!
Van itt egy motoros klubb, a Hell´s Angels ugy hallottam, csak öket nem merik megallitai a polizei. Öcsem, csatlakoznom kene lehet Es a Xenon, arrol tudtok valamit? Nehogyma´ mindent le kelljen szednem rola, mert tökön szurom magam
Na wazzeg, ez igy is van, mondtak ezz a kötschög decibel meröt es akkor a többiekkel mi van, akiket hallok az utcan?
faszom....keró és ott sem basztatnak..legalábbis itt is igy műxik..meg is lepődtem
csók drágaszág

na fax mindegy mijen rendszámod van ...a ordíttó dob és szenyony azonnali ánuszpreparálást von maga után a labancoknál meg hitlerékné is...decibel mérővel vadásszák a bringákat épp kutyussal beszéltük hogy a Dolomitokk túra előtt beficcen a DB killer,und leficcen a lézerblokkoló is

ezvan
Hello sracok, üdv Berlinböl
Kepzeljetek ugy hallottam itt Berlinben nem megengedett a Xenon, se a nyitott sportdob. Valaki azt mondta, hogy ha magyar rendszamom lesz, marpedig az lesz, akkor elvileg a magyar tövenyeknek kell megfelelni, azaz a magyar elöirasoknak, valaki tud erröl valamit?
Mondjuk igy is bukta szerintem, mert a sportdobom otthon se lenne megengedett de elvileg csak egy furulyat kell bele tetetnem..., de kicsit parazok, nehogy elvegyek majd itt a forgalmit A Xenonnal allitolag ugyanez a helyzet